Е38 Зима-кеф-снимки
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
66 мнения
• Страница 2 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- Пресиян Василев
- старши ентусиаст
-
- Кара: 730д
- Мечтае да кара: космически кораб Сатурн 5
Re: Е38 Зима-кеф-снимки
RORO написа:Възхищавам ти се още от първата тема която пусна. в която се похвали за покупката на колата верно си е велик автомобил и няма как да не му се кефиш.Много често съм те цитирал сред приятели как на 54г. се радваш като малко дете,ама и то си е така ,само този който не е карал тази кола не знае за какво иде реч както се казва.На мен самият ми е писнало да карам с тия маршрутки вече шест години (почти) в София на ден по 200 +км.и когато жената ме накара да ходим до някъде с колата започваха караниците но, от както си взех 38-та ми се кара като на малко дете.Големият ми син вчера взе книжка и му подарих 30-та и сега сме вече двама на които им се кара. Винаги в ума ми изплува фразата от рекламата на БМВ:"Удоволствието да шофираш".
На абсолютно сьщото мнение сьм.Не го познавам лично колегата,но си е истински фен на марката.Аз сьщо се радвам за това че тои че чувства приятно в 7-ка.
За сьжаление ,по ред причини не успях да взема 7-ца ,та мьничко му завиждам .

П.С. anzak братле колегата кита е готин ,остави му радоста от шофиране
Диагностиката не е гледане на телевизия !
Бензина служи за измиване на дизелови части.
Бензина служи за измиване на дизелови части.
Благодаря на всички за пожеланията и съветите.Пожелавам Ви от сърце,всеки да може да кара марката и модела,който най-много му допада.Жалко,че на мен ми се случва едва сега,но кво да прайш....живот.Когато бях на 20,...карах ЗАЗ 968А,но сега като се замисля,май и на него му се кефих толкова
А бе важното е да ти е готино и да не се вземаш на сериозно.Ха ся,НАЗДРАВЕ на всички и весели празници.
Дано се видим по съборите 

Габровеца най-обича: Да пуши на муфта, да е с чужда жена и да кара по инерция....
Жив и здрав колега !
И аз я сънувам понякога ( колицата ) ама май имам още да раста , надявам се на ширина че си имам достатъчно
. Та много ти е гот пу да не я фащат уроки . И-и-й акт гледам тая природа и кат викаш наздраве направо ми става жадно ...
. Успех и безаварийни.

- ELZAGG
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е38 TDS + е30 318i и некви други!!!
- Мечтае да кара: BMW F06 — 6 Series Gran Coupe ///M Sport Package
- Детайли за колата: е38-725 TDS, автомат,
Audi A4 1.8T

От цървул, бална пантофка НЕ става!
- 7BREYTON
- ентусиаст
-
- Кара: Entwicklung 38
- Мечтае да кара: B12
Готино. Колегата е образ и половина
))
Аз началото на седмицата минавах Котелския проход и имаше сняг, ама нямаше време за снимки.
Иначе се държа прилично колата.

Аз началото на седмицата минавах Котелския проход и имаше сняг, ама нямаше време за снимки.
Иначе се държа прилично колата.
- Krasi-1.500000km.
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E38
- Мечтае да кара: E38

- MaRsMaN
- Потребител
-
- Кара: BMW 530i,BMW 320i Touring
Супер снимки колега
наистина е много голямо удоволствие да караш в такова време и особено ако си си пуснал някоя хубава музика
Наздраве!!! и още готини снимки да слагаш

Наздраве!!! и още готини снимки да слагаш

- srad1
- Потребител
-
- Кара: BMW 740i e38/ KAWASAKI ZX10R
Колега гледам ,че си доволен от колата която ти продадох . Аз сега карам отново 7-серия само че 4.4 бензин.Пуснал си я видях в мобиле какво ще взимаш после.
Как какво,..???Ми, пак твойта

Габровеца най-обича: Да пуши на муфта, да е с чужда жена и да кара по инерция....
- А.Марчев
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: E60 М5 Еisenmann RACE exhaust
kita написа:Как какво,..???Ми, пак твойта![]()

- twistermpm
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 7er
Как си карате колите зимата (стептрониците). Нещо по- специално при потегляне, изкачване и спиране? С ръчката на 5цата не съм има проблем, ама тук няма съединител:Д Давайте съвети, че утре трябва да тръгвам в 6, а не спира да вали
- Дифашир
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е38 V8 bi TURBO & Е34 М52
- Мечтае да кара: http://www.youtube.com/watch?v=8VOULfir ... re=related
Това е нещото което не му харесвам на автомата а именно, че контрола върху машината на моменти не е 100%.В повечето случеи това се случва при по-бързо намаляване на скороста или при по-стъмно спускане където сутуацията е подобна.Моя съвет е при ситуация където е толкова хлъзгаво,че не може да потеглиш или при стръмен терен когато ASC или DSC-то (не знам коя е притеб) само свети и не може да потеглиш и се наложи да я изключиш да превключиш на механичен режим и да не я форсираш до Мах а горе-долу до срени обороти.Ако изключиш системата и започне да боксува,автомата започва да реди скоростите и когато трябва да спреш в зависимост от това колко гас си и давал и колко време е продължило може и до 4,5-та да стигне ,а това може да се окаже пагубно за кутията.При спускане може да пробваш на спортен режим.Така постоянно ще получаваш обратната тяга на мотора.
- twistermpm
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 7er
Благодаря за съвета, утре я изкарвам и цял ден на пътя. За по- голяма сигурност, утре купувам и вериги. Не вярвам да ме уплаши и тази зима, пък каквото стане, в краен случай вадя 5цата от гаража:)
66 мнения
• Страница 2 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5