Проблем с парнто

7-ма серия ('95 - '01)

Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 530 Д

Re: Проблем с парнто

Мнение от l-s » 23 Окт 2010, 21:01

След подлеза на Ботевградско завиваш на светофара в ляво посока Герена.Караш направо и като свърши острова в средата завиваш пак наляво.После първата пак вляво и излизаш зад сервиза(мисля че сервиза беше на Закс или нещо такова)Телефона на човека съм го загубил ,но ще влезнеш и ще питаш за електричря (той е един там)и те ще ти кажат кога е на работа или телефона му.Защото той работеше там на частно(не за сервиза)
СИНИ ШАМПИОНИ!!!!!Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е 36,Е 38,Е 65

Мнение от КИРО » 24 Окт 2010, 8:32

l-s написа:След подлеза на Ботевградско завиваш на светофара в ляво посока Герена.Караш направо и като свърши острова в средата завиваш пак наляво.После първата пак вляво и излизаш зад сервиза(мисля че сервиза беше на Закс или нещо такова)Телефона на човека съм го загубил ,но ще влезнеш и ще питаш за електричря (той е един там)и те ще ти кажат кога е на работа или телефона му.Защото той работеше там на частно(не за сервиза)

Мерси мн колега,знам го сервиза ще ходя да проверя.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 730 d
Мечтае да кара: X5

Мнение от mpp82 » 18 Сеп 2011, 10:13

Да вдигна малко прахта от темата,снощи и при мен при 24 градуса на климатика едвам натисках педалите от жега,та някой да даде тел. завръска с някой майстор.Ако ли не да търся нови.

Предишна

Назад към Е38