Проблем с парнто
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
18 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
Re: Проблем с парнто
След подлеза на Ботевградско завиваш на светофара в ляво посока Герена.Караш направо и като свърши острова в средата завиваш пак наляво.После първата пак вляво и излизаш зад сервиза(мисля че сервиза беше на Закс или нещо такова)Телефона на човека съм го загубил ,но ще влезнеш и ще питаш за електричря (той е един там)и те ще ти кажат кога е на работа или телефона му.Защото той работеше там на частно(не за сервиза)
- КИРО
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е 36,Е 38,Е 65
l-s написа:След подлеза на Ботевградско завиваш на светофара в ляво посока Герена.Караш направо и като свърши острова в средата завиваш пак наляво.После първата пак вляво и излизаш зад сервиза(мисля че сервиза беше на Закс или нещо такова)Телефона на човека съм го загубил ,но ще влезнеш и ще питаш за електричря (той е един там)и те ще ти кажат кога е на работа или телефона му.Защото той работеше там на частно(не за сервиза)
Мерси мн колега,знам го сервиза ще ходя да проверя.
- mpp82
- младши ентусиаст
-
- Кара: 730 d
- Мечтае да кара: X5
Да вдигна малко прахта от темата,снощи и при мен при 24 градуса на климатика едвам натисках педалите от жега,та някой да даде тел. завръска с някой майстор.Ако ли не да търся нови.
18 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2