АБС АСЦ проблем
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
22 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
АБС АСЦ проблем
Здравеите колеги , Имам един странен проблем с АБС и АСЦ-то. Може би има хора с подобен проблем .... Та Светнаха и двете жълти лампи... и отидох на диагностика .. преден десен датчик даде грешка.... смених го отидох на диагностика да изтъркат грешката ... Но не стана .. Смених новия датчик с по скъпия вариант и пак фаилл .... Маистора от сервиза ми каза може би проблема е в гривната демек лагера... Купих нов и пак нищо ... Замерваме го през буксата ходи му 8-и нещо волта ... И съпротивление има ..... И вече изпълнен пиша тук ако има някои с сходен проблем да помогне .... Взех да си мисля за АБС модула вече но не знам как да го проверя... И въобще съм в мега голяма дупка ....

- omegaart
- ентусиаст
-
- Кара: E39 - 540
- Мечтае да кара: Trabant
Re: АБС АСЦ проблем
ABS модула ти да завършва на 001 ? 

omegaart написа:ABS модула ти да завършва на 001 ?
Какво искаш да кажеш колега ? На диагностиката да ми дава 001 грешка ли не мога да разбера .... Разястни ;д
- zvetiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39М54В30
- omegaart
- ентусиаст
-
- Кара: E39 - 540
- Мечтае да кара: Trabant
K0ntrax написа:omegaart написа:ABS модула ти да завършва на 001 ?
Какво искаш да кажеш колега ? На диагностиката да ми дава 001 грешка ли не мога да разбера .... Разястни ;д
номера в ляво

Аха благодаря колега .... поръчах 2-ра рака модул понеделник ще е тук дано да се оправят нещата. Ще пиша резултат
Такаа от цялата работа нищо не стана с новия старт модул на абс .... Някъде бях че че когато го сменя трябва да се обучава .. Има ли нещо такова и ако има как или кои може да го направи благодаря ... АБС-са е с еднакви серини номера както моя стария ... да отбележа :Д
- GuFi
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E65 745i
- Мечтае да кара: вече го карам
При мен същия проблем ... Само че записва заден десен слагам чисто нов чисти се грешката паля колата 5-6метра не свети всичко е ок и на 7мия метър пак няма АBS/DSC закачвам го записва заден ляв и изведнъж спира километража после се оправи ...слагам 2 различни модула същата работа и аз нз какво иска
Голям проблем тос абс и незнма зимата как ще се кара и спира .. ужас ... Колега ти на диагностика ходи ли след смяната на модула ... ?
- GuFi
- кандидат ентусиаст
-
След всяка интервенция диагностика след това тест и резултата нулев
Моите маистори ми казват няма какво друго освен тос модул .... тва е ...........
- mpp82
- младши ентусиаст
-
- Кара: 730 d
- Мечтае да кара: X5
viewtopic.php?f=35&t=122742 мисля че ще е от помощ.
- GuFi
- кандидат ентусиаст
-
Разлика м/у помпа и модул има ли ???
и каква е разликата м/у сива и синя букса? И разлика в модулите има ли смисъл такъв номера е "001" но от различна серия е39 и е38 дизел/бензин 

Разлика между помпа и модул мисля че няма ... и моета е 001 както и на 525 ТДС днес гледах е 001 разлика в буксите не нам ....... но модула ми едни ми казват че се програмира други не ... ии ся пак поръчах друг утре ще дам отговор какво е станало .
Значи развитие по проблема с АБС и АСЦ няма .............. в морга отидох и пробвах на място 4 абс модула ... с компа да чистя грешката не ста и не ста ....... тва е отказвам се вада крушките да не ми вадят очите и толкос зимата съм Скиор .... толкос .....
22 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2