Относно конкретна обява 725тдс
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
20 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- waterboy
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e38 735i
- Мечтае да кара: вана
- Детайли за колата: M62
Относно конкретна обява 725тдс
Здравейте колеги от известно време гледам 1 пловдивска 7-ца, някакви впечатления/критики от снимките? Пише че има козметични забележки аз не намирам такива освен по предната броня (така ми се вижда от снимките) вие какво ще кажете.Дали няма да се окаже на колега от форума или някой да знае нещо за въпросната кола
http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=4dpw1s
- chernobila
- младши ентусиаст
-
- Кара: мечтата на живота си
- Мечтае да кара: е38 с евтино гориво
Re: Относно конкретна обява 725тдс
Колега свържи се с колегата от форума boris_k -адски точен е и ще ти помогне убеден съм.Той е от Пловдив и сигурно ще ти каже за какво иде реч 

Колата си е на парите колега. От снимките се вижда, че е някой е имал мераци към нея, затова мисля че е гледана. Подкрепям съвета за boris_k, с това се занимава пича. Моя съвет е, че автомата на тдс-а му идва малко нерентабилен и тромав. Разхода ти е 12-14 градско.
- waterboy
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e38 735i
- Мечтае да кара: вана
- Детайли за колата: M62
Ще драсна лс на колегата да видим какво ще измислим, ако е ръчка според мене няма да падне кой знае колко разхода все пак си е тежка кола, прочетох че караш 725тдс (за колегата над мене) доволен ли си като цяло от колата чета че бил слаб двигателя за купето
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
Нещо си мисля, че това е мнооого далеч то Individual... 
Не че според ВИН-а не излиза S940A, просто нищо съществено няма като individual опции.

Не че според ВИН-а не излиза S940A, просто нищо съществено няма като individual опции.

Моята е ръчка. Разхода ми е 10 градско и 7.6-8 извънградско натоварена. Засичал съм по абс. всички начини. Моето впечатление е, че и ръчка и автомат тдс-а е тромав за града. Един чип, предполагам решава проблема, но това е субективно.... състояние на мотор, турбо и тн. За дълго за мен това е втория най-добър мотор. Само 3.0d е по на сметка и по-динамичен. Над 2200 оборота, като надуе турбината колата е достатъчно жива, за да изпревариш добре. Аз я имам от 2 години и като общо впечатление ти казвам, че докато е върви няма да я продам! ТДС-а, ако не е каран идиотски, докато издъхне е доста здрав мотор. Във форума е масово мнението, че е слаб и чуплив, но това са глупости. Има си някой тънки моменти, но е куче като цяло 
Успех, и ако ти трябва повече информация, пиши ЛС!

Успех, и ако ти трябва повече информация, пиши ЛС!
- Stanchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 7er
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
Кажи коя е индивидуалската опция- боята, кожата ?
Стана ми интересно просто.

- LiTtLeRoCk
- СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
-
- Мечтае да кара: Е38 740IL
cod-cdbp написа:Кажи коя е индивидуалската опция- боята, кожата ?
Да не я е поръчвал той, че да ти каже.Само първия собственик знае какво си е поръчал индивидуално, затова си го пише на табелата.
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
LiTtLeRoCk написа:cod-cdbp написа:Кажи коя е индивидуалската опция- боята, кожата ?
Да не я е поръчвал той, че да ти каже.Само първия собственик знае какво си е поръчал индивидуално, затова си го пише на табелата.
Tи още малко ще кажеш, че собственика не знае каква колата кара или знае само, че е сребриста.. Нека собственика да каже, а не да филосовстваме излишно.

- Stanchev
- старши ентусиаст
-
Изборът от екстрите + бялата оптика и двуцветния волан, който смених

- Stanchev
- старши ентусиаст
-
cod-cdbp написа:Нещо си мисля, че това е мнооого далеч то Individual...
точно затова е индивидуал, защото първия собственик си е сложил каквото иска ТОЙ, а не каквото ще ти хареса на теб

- demetrios
- Потребител
-
- Кара: E38 728i / Е66 750i
- Мечтае да кара: Някоe от творенията MPower
Здравейте,искам само да поясня за индивидуалната опция.Видях,че се питате каква е за тази кола.Първият собственик е искал предните страничните и задните мигачи да бъдат с бяло стъкло
- zvetiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39М54В30
waterboy написа:Здравейте колеги от известно време гледам 1 пловдивска 7-ца, някакви впечатления/критики от снимките? Пише че има козметични забележки аз не намирам такива освен по предната броня (така ми се вижда от снимките) вие какво ще кажете.Дали няма да се окаже на колега от форума или някой да знае нещо за въпросната кола
Щом е на Stanchev може да си сигурен, че колата е подържана както трябва и ще купиш един наистина добър екзимпляр.

- LiTtLeRoCk
- СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
-
- Мечтае да кара: Е38 740IL
cod-cdbp написа:LiTtLeRoCk написа:cod-cdbp написа:Кажи коя е индивидуалската опция- боята, кожата ?
Tи още малко ще кажеш, че собственика не знае каква колата кара или знае само, че е сребриста.. Нека собственика да каже, а не да филосовстваме излишно.
Като говорим за излишното философстване, може да визираш собствените си мнения.
Това имам предвид, но май ти е трудно да ме разбереш.
Stanchev написа:cod-cdbp написа:Нещо си мисля, че това е мнооого далеч то Individual...
точно затова е индивидуал, защото първия собственик си е сложил каквото иска ТОЙ, а не каквото ще ти хареса на теб
20 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2