Затягане в хидравликата
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
- venek
- младши ентусиаст
-
- Кара: F02 740Li & E34 525IX
- Мечтае да кара: F90 M5
Затягане в хидравликата
Привет колеги,
Имам проблем с хидравликата на колата,който се изразява в това че при въртене на място особено на дясно,волана затяга така че не може да се завърти.При леко движение напред или назад се оправя.Сменял съм помпа но няма резултат.Колата е фейс 740 и е със сервотроник.В последно време си мисля че е от него,но проблема го има от както съм си купил колата.Моля ако някой е имал такъв проблем да сподели.
Имам проблем с хидравликата на колата,който се изразява в това че при въртене на място особено на дясно,волана затяга така че не може да се завърти.При леко движение напред или назад се оправя.Сменял съм помпа но няма резултат.Колата е фейс 740 и е със сервотроник.В последно време си мисля че е от него,но проблема го има от както съм си купил колата.Моля ако някой е имал такъв проблем да сподели.
- georgipass
- младши ентусиаст
-
- Кара: E38 M62B44TU
- Мечтае да кара: Сбъднах си мечтата
- Детайли за колата: DF85926
Re: Затягане в хидравликата
venek написа:Привет колеги,
Имам го същия проблем от време на време...наблюдава се като позагрее, виж GM модула, той често прави магарии, и клапана на сервотроника има малка цедка на него, която се задръства с боклуци и тя може да доведе до споменатия проблем.... виж и маркучите за течове.... аз лично съм се отказал за момента да търся причината, защото напоследък не ми го правила и волана си е доволно лек

- Митко Стоянов
- Чичо Митко
-
- Кара: Х5 и W209
- Мечтае да кара: DDT на море :)
Хидравлична помпа

Женската жестокост край няма. Аз и подарих милиони животи.... а тя ги изплю

- venek
- младши ентусиаст
-
- Кара: F02 740Li & E34 525IX
- Мечтае да кара: F90 M5
Наистина имам проблем с помпата.Ще я сменя и ще пиша какво е станало!
4 мнения
• Страница 1 от 1