Затягане в хидравликата

7-ма серия ('95 - '01)

Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: F02 740Li & E34 525IX
Мечтае да кара: F90 M5

Затягане в хидравликата

Мнение от venek » 25 Сеп 2015, 10:56

Привет колеги,
Имам проблем с хидравликата на колата,който се изразява в това че при въртене на място особено на дясно,волана затяга така че не може да се завърти.При леко движение напред или назад се оправя.Сменял съм помпа но няма резултат.Колата е фейс 740 и е със сервотроник.В последно време си мисля че е от него,но проблема го има от както съм си купил колата.Моля ако някой е имал такъв проблем да сподели.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E38 M62B44TU
Мечтае да кара: Сбъднах си мечтата
Детайли за колата: DF85926

Re: Затягане в хидравликата

Мнение от georgipass » 25 Сеп 2015, 21:00

venek написа:Привет колеги,
Имам проблем с хидравликата на колата,който се изразява в това че при въртене на място особено на дясно,волана затяга така че не може да се завърти.При леко движение напред или назад се оправя.Сменял съм помпа но няма резултат.Колата е фейс 740 и е със сервотроник.В последно време си мисля че е от него,но проблема го има от както съм си купил колата.Моля ако някой е имал такъв проблем да сподели.

Имам го същия проблем от време на време...наблюдава се като позагрее, виж GM модула, той често прави магарии, и клапана на сервотроника има малка цедка на него, която се задръства с боклуци и тя може да доведе до споменатия проблем.... виж и маркучите за течове.... аз лично съм се отказал за момента да търся причината, защото напоследък не ми го правила и волана си е доволно лек :bchug:
Изображение

Чичо Митко
Аватар
Кара: Х5 и W209
Мечтае да кара: DDT на море :)

Мнение от Митко Стоянов » 28 Сеп 2015, 10:38

Хидравлична помпа
Изображение

Женската жестокост край няма. Аз и подарих милиони животи.... а тя ги изплю :mhihi: :mhihi: :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: F02 740Li & E34 525IX
Мечтае да кара: F90 M5

Мнение от venek » 29 Сеп 2015, 12:00

Наистина имам проблем с помпата.Ще я сменя и ще пиша какво е станало!

Назад към Е38