Газов инжекцион на 740i ( Въпрос)

7-ма серия ('95 - '01)

Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Газов инжекцион на 740i ( Въпрос)

Мнение от Shock » 31 Юли 2015, 23:15

Здравейте колеги, искам да сложа газ какво бихте ми препоръчали за тази кола. Какво трябва да знам преди монтажа? Каква уредба да монтирам на добра цена и да нямам ядове? Какво мислите за фобос?
Карам оборотомера да сънува кошмари

старши ентусиаст
Аватар
Кара: МПС-та
Мечтае да кара: самолет

Re: Газов инжекцион на 740i ( Въпрос)

Мнение от turbo » 21 Авг 2015, 16:04

В общи линии за твоя двигател няма много голямо значение какъв ще да е конкретния инжекцион. Както е ставало дума и в други теми, които са свързани с ГИ-та, най-важното е човекът, който ще прави колата да е в час с нещата и да подбере правилните компоненти спрямо мотора, да направи кадърно монтажа и следователно трябва да може да настрои уредбата, а при възникване на някакви ситуации да можеш да му звъннеш и той да реагира правилно на проблема.
БМВ на газ не може ли? Ето тук ти прочети и отново помисли! Изображение 552 к.с. GAS POWERED
Video -> AC Schnitzer GP3.10; Video -> AC Schnitzer GP3.10 "There are days in your life..."

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Shock » 22 Авг 2015, 8:09

turbo написа:В общи линии за твоя двигател няма много голямо значение какъв ще да е конкретния инжекцион. Както е ставало дума и в други теми, които са свързани с ГИ-та, най-важното е човекът, който ще прави колата да е в час с нещата и да подбере правилните компоненти спрямо мотора, да направи кадърно монтажа и следователно трябва да може да настрои уредбата, а при възникване на някакви ситуации да можеш да му звъннеш и той да реагира правилно на проблема.

Да колега благодаря имам познат с когото разговарях и ми направи 2 оферти. Едната е газова на Бардолини + монтаж 1700лв и 2 години гаранция с много отстъпки. Другата е А.Е.Б Digitronic пак същата цена и отново 2 години гаранция, момчето изглежда разбира говори ми за адаптаций настройки шофиране тръби компютри и т.н. Както и за хубав монтаж без да личи, че има газ колата. Уверяваме да сложа А.Е.Б, което била качествена газ и съм нямал да имам проблеми. Преди това ми каза само да отида да махна 4-те катализатора и да изключа сондите на колата след, което да отида да сложи газта и понеже искам да сменя свещи и г-ри капак клапани ще ги правим на куп всички неща. За свещи ме съветва 4-ри елетродни БОШ и гарнитури Елринг.
Карам оборотомера да сънува кошмари

ентусиаст
Аватар
Кара: Каквото има..
Мечтае да кара: .....

Мнение от iliew » 24 Авг 2015, 21:41

Shock написа:
turbo написа:В общи линии за твоя двигател няма много голямо значение какъв ще да е конкретния инжекцион. Както е ставало дума и в други теми, които са свързани с ГИ-та, най-важното е човекът, който ще прави колата да е в час с нещата и да подбере правилните компоненти спрямо мотора, да направи кадърно монтажа и следователно трябва да може да настрои уредбата, а при възникване на някакви ситуации да можеш да му звъннеш и той да реагира правилно на проблема.

Да колега благодаря имам познат с когото разговарях и ми направи 2 оферти. Едната е газова на Бардолини + монтаж 1700лв и 2 години гаранция с много отстъпки. Другата е А.Е.Б Digitronic пак същата цена и отново 2 години гаранция, момчето изглежда разбира говори ми за адаптаций настройки шофиране тръби компютри и т.н. Както и за хубав монтаж без да личи, че има газ колата. Уверяваме да сложа А.Е.Б, което била качествена газ и съм нямал да имам проблеми. Преди това ми каза само да отида да махна 4-те катализатора и да изключа сондите на колата след, което да отида да сложи газта и понеже искам да сменя свещи и г-ри капак клапани ще ги правим на куп всички неща. За свещи ме съветва 4-ри елетродни БОШ и гарнитури Елринг.

За бардолинито...поинтересувай се какво производство е...и пак помисли... :idea:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: МПС-та
Мечтае да кара: самолет

Мнение от turbo » 25 Авг 2015, 5:35

Бардолинито се прави в София. Не, че е някаква тайна. И не да ги хваля, но съм монтирал едно на М50 през 2007-ма и още работи. Втори собственик след мен го кара и няма драми момчето. В интерес на истината, преди време, имаше проблем с 5-ти или 6-ти инжектор. Човекът им звънна, прати им компа и след 3 дена си караше отново на газ.
БМВ на газ не може ли? Ето тук ти прочети и отново помисли! Изображение 552 к.с. GAS POWERED
Video -> AC Schnitzer GP3.10; Video -> AC Schnitzer GP3.10 "There are days in your life..."

Назад към Е38