Проблем с Кутията или с нещо друго?

7-ма серия ('95 - '01)

Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: миньол

Re: Проблем с Кутията или с нещо друго?

Мнение от speedtool » 17 Юли 2015, 20:50

Малко "офф"-от сервиза там не съм никак доволен.Три коли съм си крал там и се осраха жестоко-предполагам,че ако са същите майстори от преди 3-4г. даже ги помнят.И трите различни 300C,A6 biturbo и 730 М60 и при никоя нищо не стана като хората-първите две ги вкарах заедно,а третата сглупих пак да я закарам,защото познат работеше там в офиса и каза,че новия главен разбирал и пак "патерица".То не бяха течове на антифриз,то не бяха объркани местата на дюзите,та и първите две харчеха бензин и газ едновременно.Ако са същите "механици" търси друг газ сервиз и съм почти убеден,че ще забравиш за проблема
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e38 735i
Мечтае да кара: вана
Детайли за колата: M62

Мнение от waterboy » 17 Юли 2015, 23:03

Еми няма как да разбера но отворили са не знам кога сервиз в люлин до адашите утре съм там в 9 и 30 и ще видим какво ще свършат уж само за настройка дано не объркат нещата :mhihi:

А сега проверих, отворил е този месец на 1-ви тоест преди 2 седмици

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e38 735i
Мечтае да кара: вана
Детайли за колата: M62

Мнение от waterboy » 18 Юли 2015, 10:50

Сега се прибирам от фобос там останах доволен от обслужването, имаше само 1 човек в сервиза говора за този новият в люлин закачиха я за настройка но според човека колата е добре настроена и каза че не вижда смисъл да променя сегашните настройки т.с общо заето нищо не свършихме по този въпрос. Направих обслужване на газовата смяна филтри и от старите филтри да не ви казвам каква гняс беше вътре и за какво ставаше на въпрос сега след смяната на филтрите ви казвам че имам чувството че до сега съм карам 728 а не 735 но това е 1 друга драма.Като цяла човека ми каза да покарам около 200км понеже можело това да го прави заради изпарителя да не бил "разработен" на мене ми се струва малко ташак работа но не знам аз съм минал около 40-50км с новият изпарител сега карах и на бензин и на газ нямаше проблеми ако пак се появят не знам освен скорости какво друго може да е мисля да отида другата седмица до някой сервиз за проверка на нивото на маслото в скоростите но пък и това ме съмнява понеже е сменяно преди 10000-15000км от старият собственик и чак пък толкова да е намаляло не знам..

Предишна

Назад към Е38