генерация 728
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- DLVasilev
- младши ентусиаст
-
- Кара: E34 tds, W140 400SE
- Мечтае да кара: ГАЗ-24 Волга V8 ЗМЗ-511
- Детайли за колата: Капаци, калници, врати, брони, таван и торба с бурми и чукачки след смяна на накладки
Re: генерация 728
waterboy написа:в ем комплект на павлово 700лв ми казаха за цяла генерация като това е най евтиният вариант за 735 говорим от колектора до отзаде със 6 гърнета по 3 на линияв момента не ми се дават такива пари и се чудя дали има колега от форума да е правил процедурата muffler delеte да сподели дали е доволен ? За тези които не знаят какво е това, заместване на крайните гърнета със прави траби
Абе с прави тръби не знам, ама мойта съм я пробвал само на колектори

ATR-42/72
- ares2
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е30Е36Е39E34<---E63E65
ако някои търси генерация от 735 да пише
не знам за какви 700 лв ви говорят но просто малко са се поомазали по тези сервизи
не го казвам с цел комерсия, а просто да помогна на колега ако има нужда от оригинални гърнета за е38 (без катализаторите са)
не знам за какви 700 лв ви говорят но просто малко са се поомазали по тези сервизи
не го казвам с цел комерсия, а просто да помогна на колега ако има нужда от оригинални гърнета за е38 (без катализаторите са)
- biem_w
- ентусиаст
-
- Кара: на 15''ки
- Мечтае да кара: 300C hemi 6.1L
и в крайна сметка колега махна ли си катализаторите? Аз съм напът да го направя , но бих ги заменил само за 2х1 резонатора или един двоен!
Информация само по телефона! Не ми се играе на чат срещи!
- huliganina2
- Потребител
-
- Кара: Е38
- Детайли за колата: 728i
Колега аз го играх това занятие скоро с катализаторите. Колата ми е 728-96г. Замених катализаторите с тръби,а крайните гърнета ги отворих,изкарах от тях всички заглушители и след като ги затворих отново замених оригиналните тръби които излизат назад с по две тръби по 80мм. звука ми харесва на мен,грешки не ми дава(моята мисля че е само с 2 сонди) и единствената ми грешка е може би че не сложих резонаторни гърнета а тръби(звука е леко звънлив в моя случай). За цени няма да говоря аз! 

- az777
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Лимузини
- Мечтае да кара: самолет
huliganina2 написа:Колега аз го играх това занятие скоро с катализаторите. Колата ми е 728-96г. Замених катализаторите с тръби,а крайните гърнета ги отворих,изкарах от тях всички заглушители и след като ги затворих отново замених оригиналните тръби които излизат назад с по две тръби по 80мм. звука ми харесва на мен,грешки не ми дава(моята мисля че е само с 2 сонди) и единствената ми грешка е може би че не сложих резонаторни гърнета а тръби(звука е леко звънлив в моя случай). За цени няма да говоря аз!
Кажи долу горе колко ти излезе поне на Л.С че и аз мисля да я мина тази процедура та да знам колко да приготвя
20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2