Проблем "Remote Key Battery"
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
28 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- Ivo_Borisov
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 530D
Re: Проблем "Remote Key Battery"
Аз наскоро взех лед крушки за номера, сложих ги и чека започна да пиши за крушки отпред и отзад. Махнах ги и всичко си дойде на мястото. Да не си слагал някакви такива китайски светлини? ЛСМ-а явно си е чувствителен към тия неща.

- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
На стоповете крушките не съм ги сменял, освен с все целия стоп (новите са си с нови крушки)... и със старите, и с новите стопове беше едно и също... след смяна на LCM-а ми направи впечатление, че не пиши за стоповете... сега в момента ми се струва, че при всяко спиране след натискане на спирачката 2-3 пъти ми изписва грешката т.е. не веднага, ами чак на 2-ро или 3-то натискане на педала.
- Mollov
- Мародератор
-
На Е38 третият стоп не е ли на отделен чек, отделно от двата стопа? че при мен проблема се оказа от третия стоп и неговата крушка, която е нагоряла във фасунката... и няма вадене... освен, че вече не свети...
"Remote Key Battery" обаче си остана... здрави батерии, 'се тая...
"Remote Key Battery" обаче си остана... здрави батерии, 'се тая...
- Ненко Вранков
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: Тежка
Я му сложи една 2025 и кажи как е.
- Mollov
- Мародератор
-
CR2025 не е ли с по-голям диаметър? Че според "моделното й име" би трябвало да е с 20мм диаметър, докато моите са с 12мм диаметър...
- Ненко Вранков
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: Тежка
Mollov написа:CR2025 не е ли с по-голям диаметър? Че според "моделното й име" би трябвало да е с 20мм диаметър, докато моите са с 12мм диаметър...
Чакай малко... ти с кой ключ си ?
- Mollov
- Мародератор
-
Е аз съм го написал - със старият за Е38, с две батерии....
- Mollov
- Мародератор
-
Проблема се оказа много странен - разглобих ключа и като извадих пластмасовата вътрешност, върху която се поставят батериите, а от другата страна контактува с бутоните... от страната контактуваща с бутоните имаше няколко капки кафява течност, която не мога да определя... ключа не е мокрен, изпускан в течност или нещо такова...
Забърсах всичко (графитените връзки бяха като нови) сглобих ключа и освен факта, че ми се оправи допълнителният проблем с бутона за заключваше (беше спрял да работи), сега вече не ми изкарва съобщението за "Remote Key Battery"
Забърсах всичко (графитените връзки бяха като нови) сглобих ключа и освен факта, че ми се оправи допълнителният проблем с бутона за заключваше (беше спрял да работи), сега вече не ми изкарва съобщението за "Remote Key Battery"

- asennikolov
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е 38 740i 1999г.
- Мечтае да кара: Lockheed SR-71 Blackbird
Mollov написа:Проблема се оказа много странен - разглобих ключа и като извадих пластмасовата вътрешност, върху която се поставят батериите, а от другата страна контактува с бутоните... от страната контактуваща с бутоните имаше няколко капки кафява течност, която не мога да определя... ключа не е мокрен, изпускан в течност или нещо такова...
Интересно... и много полезно като информация! Имах подобен проблем с дистанционно на СД-плейър, оправих го по същия начин. Наистина, това няма връзка с темата за БМВ, но ключът е също дистанционно управление...
- Mollov
- Мародератор
-
Досега не ми се беше случвало нещо такова... факт е, че от как почистих ключа не съм имал проблеми с дистанционният контрол и грешката "Remote Key Battery" 

- 4i4o Mitko
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е38
- Мечтае да кара: вече не мечтае
- Детайли за колата: е38 728iA
Влага + конденз + боклуци = проблем
Важното е, че си го отстранил и сега само 

- Mollov
- Мародератор
-
За конденза мога да се съглася... ама боклуци как точно ще влезнат вътре.... факт е, че тоя ключ е на почти 20 години.... за 20 години - варианти много 

- Веселин|Василев
- М3 Пристрастен
-
- Кара: E38 735i
Радио модула който приема сигнала също сдава багажа. На мен грешки не ми бие обаче, за да отключа трябва да съм на 2 метра от колата. И сега не знам самата антена ли е или самия модул сдава багажа.
Живота е прекалено кратък за лоша музика, грозни жени, бавни коли и проблемни връзки!!!
28 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2