Чейнджър на Е38-MP3?
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
35 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- RORO
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше 30,38,39 вече само Гранд Чероки
- Мечтае да кара: Грейдер на Ибиза
Re: Чейнджър на Е38-MP3?
DLVasilev написа:При мен чейджъра така или иначене желае да тръгне, та няма файда ако е сетя за някой готин диск. Касетки имам останали, но не възнамерявам да ди слушам![]()
За това му бях вдигнал мерника на него, но ако е по-лесно от касетофона от него ще е
Колега виждам , че яко си се ентусиазирал със седмака

- DLVasilev
- младши ентусиаст
-
- Кара: E34 tds, W140 400SE
- Мечтае да кара: ГАЗ-24 Волга V8 ЗМЗ-511
- Детайли за колата: Капаци, калници, врати, брони, таван и торба с бурми и чукачки след смяна на накладки
RORO написа:DLVasilev написа:При мен чейджъра така или иначене желае да тръгне, та няма файда ако е сетя за някой готин диск. Касетки имам останали, но не възнамерявам да ди слушам![]()
За това му бях вдигнал мерника на него, но ако е по-лесно от касетофона от него ще е
Колега виждам , че яко си се ентусиазирал със седмака!!!Имаше някъде тема как се чисти лещата на ченджера аз лично изкривих една клечка за уши и с помоща на зъболекарско огледалце си я наблюдавах докато я чистех със спирт и после веднага тръгна. и внимавай на къде обръщаш дисковете в касетата държач , че аз от начало все наопъки ги слагах и се чудех що ми пише еррор диск
.
На мен пък сега тока ми спря в колата и няма какд а го проверя

Писна ми вече само ядове след ядове...

ATR-42/72
- Tigarcheto
- Потребител
-
- Кара: БМВ е38 735
Момчета имам проблем с ченджара,спря да работи,лампичката му не свети,не иска да изкара дисковете.....какво може да е станало? Преди време пак спря,закарах да ми направят радио модула и тогава тръгна,но сега пак спря,не е радио модула защото имам радио...
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
Tigarcheto написа:Момчета имам проблем с ченджара,спря да работи,лампичката му не свети,не иска да изкара дисковете.....какво може да е станало? Преди време пак спря,закарах да ми направят радио модула и тогава тръгна,но сега пак спря,не е радио модула защото имам радио...
Бушон!

и си оправи правописа.

- Tigarcheto
- Потребител
-
- Кара: БМВ е38 735
Не е бушон.....
35 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3