Чейнджър на Е38-MP3?

7-ма серия ('95 - '01)

Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ше 30,38,39 вече само Гранд Чероки
Мечтае да кара: Грейдер на Ибиза

Re: Чейнджър на Е38-MP3?

Мнение от RORO » 31 Дек 2012, 13:02

DLVasilev написа:При мен чейджъра така или иначене желае да тръгне, та няма файда ако е сетя за някой готин диск. Касетки имам останали, но не възнамерявам да ди слушам :mhihi:
За това му бях вдигнал мерника на него, но ако е по-лесно от касетофона от него ще е

Колега виждам , че яко си се ентусиазирал със седмака :lol: !!!Имаше някъде тема как се чисти лещата на ченджера аз лично изкривих една клечка за уши и с помоща на зъболекарско огледалце си я наблюдавах докато я чистех със спирт и после веднага тръгна. и внимавай на къде обръщаш дисковете в касетата държач , че аз от начало все наопъки ги слагах и се чудех що ми пише еррор диск :D .

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E34 tds, W140 400SE
Мечтае да кара: ГАЗ-24 Волга V8 ЗМЗ-511
Детайли за колата: Капаци, калници, врати, брони, таван и торба с бурми и чукачки след смяна на накладки

Мнение от DLVasilev » 31 Дек 2012, 14:22

RORO написа:
DLVasilev написа:При мен чейджъра така или иначене желае да тръгне, та няма файда ако е сетя за някой готин диск. Касетки имам останали, но не възнамерявам да ди слушам :mhihi:
За това му бях вдигнал мерника на него, но ако е по-лесно от касетофона от него ще е

Колега виждам , че яко си се ентусиазирал със седмака :lol: !!!Имаше някъде тема как се чисти лещата на ченджера аз лично изкривих една клечка за уши и с помоща на зъболекарско огледалце си я наблюдавах докато я чистех със спирт и после веднага тръгна. и внимавай на къде обръщаш дисковете в касетата държач , че аз от начало все наопъки ги слагах и се чудех що ми пише еррор диск :D .

На мен пък сега тока ми спря в колата и няма какд а го проверя :mhihi:
Писна ми вече само ядове след ядове...
Изображение
ATR-42/72

Потребител
Аватар
Кара: БМВ е38 735

Мнение от Tigarcheto » 07 Апр 2015, 11:10

Момчета имам проблем с ченджара,спря да работи,лампичката му не свети,не иска да изкара дисковете.....какво може да е станало? Преди време пак спря,закарах да ми направят радио модула и тогава тръгна,но сега пак спря,не е радио модула защото имам радио...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мфили

Мнение от cod-cdbp » 07 Апр 2015, 12:59

Tigarcheto написа:Момчета имам проблем с ченджара,спря да работи,лампичката му не свети,не иска да изкара дисковете.....какво може да е станало? Преди време пак спря,закарах да ми направят радио модула и тогава тръгна,но сега пак спря,не е радио модула защото имам радио...

Бушон! 8)
и си оправи правописа.
Изображение

Потребител
Аватар
Кара: БМВ е38 735

Мнение от Tigarcheto » 09 Апр 2015, 7:26

Не е бушон.....

Предишна

Назад към Е38