Покупка на седмица V8?
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
10 мнения
• Страница 1 от 1
Покупка на седмица V8?
Здрасти народе, почвам да обмислям покупката на една седмичка с осмак обаче нямам преки наблюдения на автомобила и исках да попитам горе долу как седят нещата и кой е най-добрият избор на мотор. Държа да отбележа, че се интересувам само от 735 и 740, тъй като 750 ще ми дойде малко в повече. Предпочитам ръчни скорости и знам, че някой от тези седмици имат, но не знам дали вариантите с осем цилиндъра предлагат вариант с ръчни? Също така ме интересува и 5 или 6 степенна е ръчната кутия? Тъй като проучих първо в Гуугъл, но масово темите за тези автомобили бяха на по 5-6 години и във всички тях се твърдеше, че подръжката е някаква извънземна, реших да се поинтересувам дали все още е така? Всякакво инфо ще е добро дошло. 

- mpp82
- младши ентусиаст
-
- Кара: 730 d
- Мечтае да кара: X5
Re: Покупка на седмица V8?
А в нашия форум потърси ли? viewtopic.php?f=123&t=369767
viewtopic.php?f=123&t=267237
Това на пръв поглед,успех с избора.
mpp82 написа:А в нашия форум потърси ли? viewtopic.php?f=123&t=369767
Благодаря колега, разбрах още някой работи от тези теми. Но никъде не се споменава нищо за 7ца с ръчни скорости, масово са автомати, а мен ме интересува ръчката. А и като цяло не можах да си отговоря на въпроса 735 или 740?

- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
По-добре 40-ка... но 40-ка с ръчни скорости ще намериш бая трудно, а читава такава - още по-трудно...
- aristocrat
- кандидат ентусиаст
-
Аз само да си кажа, че до оня ден никога не бях карал автоматик, а нямам намерения да се връщам пак към ръчка... Кефът по светофарите най-вече е голям... Тъпо е да ръчкаш само скорости и съединител по 10 пъти, за да преместваш колата с по 5 см.
Аз лично не виждам смисъл от ръчката, като се има предвид, че има скоростни кутии втора ръка на приемлива цена, но ти си знаеш...
Аз лично не виждам смисъл от ръчката, като се има предвид, че има скоростни кутии втора ръка на приемлива цена, но ти си знаеш...
- zvetiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39М54В30
Bokrael написа:mpp82 написа:А в нашия форум потърси ли? viewtopic.php?f=123&t=369767
Благодаря колега, разбрах още някой работи от тези теми. Но никъде не се споменава нищо за 7ца с ръчни скорости, масово са автомати, а мен ме интересува ръчката. А и като цяло не можах да си отговоря на въпроса 735 или 740?
Колега, какво по-специално очакваш да прочетеш, ако колата е с ръчни скорости. Колите са на 15- 20години, на няколко стотин хиляди километра, с неизвестен начин на шофиране и обслужване. Просто трябва да внимаваш при избора и внимателно да провериш всичко- скоростната кутия е просто един от многото елементи от колата, които може да ти струват много нерви и пари. За мен Е38- ца в горният ценови клас е добро начало за успешна покупка- съчетанието Е38 за 4000лв и всичко да е перфектно е малко реално.
- devil_biz
- Потребител
-
- Кара: e
здравейте аз също обмислям варианта да си купувам е 38 740 бензин или 4.4 но чувам не много добри одзиви за тези мотори относно че се чупили много моля някой с такъв мотор да ми каже дали е сполучлив дали си заслужава да си взема такава кола или някакъв по малък мотор...
колегата ще извиняваш че правя запитване в неговата тема
колегата ще извиняваш че правя запитване в неговата тема

Ах е34-ке черно омайна ти ми е...а п.....а майна!!!
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Който ти е казал, че тия V8-ци се чупели много занапред не го слушай какво ти говори за BMW 

- omegaart
- ентусиаст
-
- Кара: E39 - 540
- Мечтае да кара: Trabant
Mollov написа:Който ти е казал, че тия V8-ци се чупели много занапред не го слушай какво ти говори за BMW
Аман от трошливи V8-маци ....

Особено 4.0 и 4.4 от тия години счупените сигурно се броят на пръстите на 1 ръка.
- waterboy
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e38 735i
- Мечтае да кара: вана
- Детайли за колата: M62
тези големи мотори с толко ресурс и запас от сили ако те са чупливи , че кво остава за останалите 

10 мнения
• Страница 1 от 1