Монтиране на ключ с BC бутон на волана (OBC)
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
Монтиране на ключ с BC бутон на волана (OBC)
Досега нямах BC бутон на ръчката за мигачите и си намерих такъв, монтирах го и нищо...
бях чувал преди, че на някои коли се пуска "един кабел" както и, че тази функция била заключета и трябва да се отключи от таблото, но сега немога да намеря такова нещо, някои правил ли го е?

А тук се вижда такова нещо в bmw scanner, аз обаче имам само INPA и SSS/Progman (и DIS но нещо му стана..)
https://www.youtube.com/watch?v=vN4iHnUJhsM
бях чувал преди, че на някои коли се пуска "един кабел" както и, че тази функция била заключета и трябва да се отключи от таблото, но сега немога да намеря такова нещо, някои правил ли го е?

А тук се вижда такова нещо в bmw scanner, аз обаче имам само INPA и SSS/Progman (и DIS но нещо му стана..)
https://www.youtube.com/watch?v=vN4iHnUJhsM
Едни врати напред
- cezarre
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E46 318 i touring,520d touring
- Детайли за колата: 318i 1999год. ,520d 2010год.
Re: Монтиране на ключ с BC бутон на волана (OBC)
Здравей колега.На моята Е46-ца си монтирах лост с бутон за бордкомп. и после с BMW scanner 1.40 си активирах функцията.нямаше нужда от допълнително кабелче.Пиши на лични ако имаш въпроси за съдействие.
- turbo
- старши ентусиаст
-
- Кара: МПС-та
- Мечтае да кара: самолет
Мда. На E46 съм го правил с DIS. 320d, 2000-та, 136 к.с. Слагаш лоста и после с DIS прогване. Без прекарване на кабели.
БМВ на газ не може ли? Ето тук ти прочети и отново помисли!
552 к.с. GAS POWERED
Video -> AC Schnitzer GP3.10; Video -> AC Schnitzer GP3.10 "There are days in your life..."

Video -> AC Schnitzer GP3.10; Video -> AC Schnitzer GP3.10 "There are days in your life..."
Тръгна бутона, кодира се с NSC Expert IKE-то 

Едни врати напред
4 мнения
• Страница 1 от 1