740 i l Проблем Газ/бензин
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
- StoqnRusev1488SS
- Потребител
-
- Кара: BMW
- Мечтае да кара: 320d
740 i l Проблем Газ/бензин
Здравейте колеги незнам точно как да го обясня, Паля колата студена, на бензин, и придрусва цялата, когато тръгна да я карам студена докато е на бензин до 40 км/ч една такова прпрпрппррпрпрп неможе да се наеме след тия километри лети, Вчера гледах въздушния филтър чист е.Така, когато прехвърли на газ, проблема се оправяше, но от 2-3 дена почна и на газ спирам примерно на светофар, и когато тръгна до 20 км/ч пак така рбрб тъй като съм с генерация и се чува доста.Ще кажеш че е затапена една такава............ Смених на газовото филтъра, (Сивия) и другите 2 тъй като съм с 2 испарителя..
Последна промяна StoqnRusev1488SS на 30 Яну 2015, 10:33, променена общо 1 път
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Re: Проблем 740 i l,
Одобрил съм темата, но трябва да й оправиш заглавието, че така не подава никва идея за проблема...
- DLVasilev
- младши ентусиаст
-
- Кара: E34 tds, W140 400SE
- Мечтае да кара: ГАЗ-24 Волга V8 ЗМЗ-511
- Детайли за колата: Капаци, калници, врати, брони, таван и торба с бурми и чукачки след смяна на накладки
Re: 740 i l Проблем Газ/бензин
Имаш предвид, че като е студена не държи равномерен празен ход и като и подадеш газ забива муцуна и се дави? Правилно ли разбрах? Аз имам същия проблем единствено с разликата, че нямам газ, а само на бензин. Смених бензиновата помпа с чисто-нова, филтри, свещи и т.н. и пак го прави. Не знам да не е някоя дюза, бобина и изобщо нещо по тоците, въпреки, че като поработи малко и след това се оправя и няма проблем. Предполагам, че също така има вероятност и прословутия регулатор на налягането на горивото да не е в ред
Знам само, че е нещо дребно заради което половината мотор подмених и още го има

Знам само, че е нещо дребно заради което половината мотор подмених и още го има

ATR-42/72
- omegaart
- ентусиаст
-
- Кара: E39 - 540
- Мечтае да кара: Trabant
Re: 740 i l Проблем Газ/бензин
Е погледнете дали не смуче от някъде въздух, при бъркане на смесите е нормално да се получава тоя феномен.
4 мнения
• Страница 1 от 1