Автокаско
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
- az777
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Лимузини
- Мечтае да кара: самолет
Автокаско
Колеги имате ли каско и в коя застрахователна компания сте го сключили? Доволни ли сте от нея ? И каква е цената ви както и стойноста на колата че не съм много запознат с каското за това се интересувам
- Rosendo
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46 330Ci M2 PACK CABRIO
Re: Автокаско
az777 написа:Колеги имате ли каско и в коя застрахователна компания сте го сключили? Доволни ли сте от нея ? И каква е цената ви както и стойноста на колата че не съм много запознат с каското за това се интересувам
Колега, нормално е сега да получиш разнопосочни мнения. Както казва един познат най-добрата компания е тази, в която имаш "твой човек"

Аз мога да ти дам мнение като сервиз (тоест намирам се между чука и наковалнята) или между клиента и компанията. Работя с доста компании, но една се откроява с няколко неща
- Отзовават се бързо и правят огледи като описват възможно най-реално щетите по колата
- Не ме принуждават да купивам ментаци части, илиенски брони и т.н. а мога да вземам частите от оригинални вносители или оторизирани дилъри
- Нещо което теб не те интересува, но за мен е важно....След като прикючи ремонта фактурирам и в рамките на 10-тина дни ми превеждат парите.
За да спазя правилата на форума ако те интересува пиши и ще ти дам името на компанията на ЛС.
Поздрави и ЧНГ на всички!!!
- mystvd
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E66 760Li
- Мечтае да кара: BMW E66 760Li
Колега пример:
Армеец 9000 лева оценка на колата за 600 лева на година примера е за моята.
Сам решаваш къде да направиш каско пък и има значение година на колата,екстри и такива неща.
Армеец 9000 лева оценка на колата за 600 лева на година примера е за моята.
Сам решаваш къде да направиш каско пък и има значение година на колата,екстри и такива неща.

- asennikolov
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е 38 740i 1999г.
- Мечтае да кара: Lockheed SR-71 Blackbird
Аз съм в ДЗИ, защото там мога да имам право на сервиз за кола над 12 години. Затова съм доволен, в смисъл, че при щета аз мога да си избера сервиз, който работи с тях, те му плащат директно и не се занимавам с пари.
- ares2
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е30Е36Е39E34<---E63E65
зависи от автомобила според мен.
ако няма кой знае какво специално по него и е приятен масов модел с не много висока пазарна цена е лудост да се плащат огромни пари за каско..
но както казаха горе всеки си преценява кое му е изгодно и кое не
ако няма кой знае какво специално по него и е приятен масов модел с не много висока пазарна цена е лудост да се плащат огромни пари за каско..
но както казаха горе всеки си преценява кое му е изгодно и кое не
6 мнения
• Страница 1 от 1