проблем след ъпгрейд на Нави
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
1 мнение
• Страница 1 от 1
- brankovv
- младши ентусиаст
-
- Кара: c220 diesel
- Мечтае да кара: e30 m50b25
проблем след ъпгрейд на Нави
Koлата ми нямаше нави. Монтирахме всичко от фейсова е38 - колата беше с 4:3 монитор и МК3 модул отзад. Всичко беше точно докато не гръмна МК-то, няколко часа по-късно, както и да е всичко започна да минава през ТВ модула в някакъв нинтендо режим, Купих монитор 16:9 монтирах го но продължи да дава 4:3 мислех че е понеже нямам МК модул но не ми правеше впечатление понеже бях в търсене на нов, както и да е днес го монтирах ( оказа се че проблема е в едно удължение тип разклонител което е друга тема) НО продължи да дава 4:3, поразчетох се из форумите и се оказа че трябва да демонтирам тъй наречения Тримбъл, за да получа картина 16:9, махнах го но продължава да дава 4:3 имам нужда от помощ
Не мисля че е от значение, но нямам антената която влиза в тримбъла и която по упътването трябва да преместя в МК-то
Друго което пробвах - модула е от е46 и реших че ако изключа моя ТВ модул всичко ще неще ще трябва да минава през МК-то, да ама не има звук няма картина.
И последното което пробвах след всичките тея размени на кабели и букси накрая реших просто да върна всичко както си е било - ТВ модул - ОN , тримбъл - ON, MK модул - OFF . и вече нямам картина, заваля дъжд и реших да се откажа за днес.
Ако някой е имал подобен проблем нека удари едно рамо моля
Не мисля че е от значение, но нямам антената която влиза в тримбъла и която по упътването трябва да преместя в МК-то
Друго което пробвах - модула е от е46 и реших че ако изключа моя ТВ модул всичко ще неще ще трябва да минава през МК-то, да ама не има звук няма картина.
И последното което пробвах след всичките тея размени на кабели и букси накрая реших просто да върна всичко както си е било - ТВ модул - ОN , тримбъл - ON, MK модул - OFF . и вече нямам картина, заваля дъжд и реших да се откажа за днес.
Ако някой е имал подобен проблем нека удари едно рамо моля
1 мнение
• Страница 1 от 1