Авариен режим 740
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
- denislav.tatarov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Bmw 740 il
- Мечтае да кара: На задна гума
Авариен режим 740
Здравейте колеги имам следното питане след като колата ми влезе в авариен режим миналата седмица след като явно някой датчик на АБС е заминал та въпроса ми е следния колата се оправи работи равномерно но като стигне 5 хиляди оборота на кикдаун и забива дали след като сменя датчика на абс а ще се оправи или нещо друго се ее получило и трябва ли да се закача на диагностика за този авариен режим или тя сама се оправя след като е влезнала веднъж благодаря колата е 740 м60 б40
- speedtool
- младши ентусиаст
-
- Кара: миньол
Re: Авариен режим 740
Какво ще рече авариен режим-на кутия предполагам!?Не може да стигне 5000 оборота кола в авариен режим.Като изгори датчик на абс светва блокажа АСЦто на таблото.Няма как да влезе в авариен режим заради датчик на АБС.Твоя проблем силно вероятно идва от скоростите колега и със сигурност няма да се оправи със смяната на този датчик.Даже бих те посъветвал приоритетно да си прегледаш кутията
- xapubg
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW 530xD '06
- Мечтае да кара: Вече не мечтае.
- Детайли за колата: Е60 530xD '06
То авариен режим е много общо понятие.
Авариен на двигателя или на кутията?
Щом е на 5к обороти едва ли ще да е кутията....
От опит мога само да кажа че жълти лампи (абс,асц,дсц) не влияят на вървежа .... само на посоката на задницата
Авариен на двигателя или на кутията?
Щом е на 5к обороти едва ли ще да е кутията....
От опит мога само да кажа че жълти лампи (абс,асц,дсц) не влияят на вървежа .... само на посоката на задницата

- speedtool
- младши ентусиаст
-
- Кара: миньол
Аз лично не мисля ,че м60б40 може да влезе в авариен режим.Освен това няма как да е в авариен,на което и да било и да влиза в 5000 оборота А скоростите след смяна на маслото ще започне да ги сменя-аз съм имал такъв проблем с 40ката и с 30ката-задържаха известно време преди да сменят следваща скорост и двете след смяна всичко на маслото всичко им мина.А и още едно предположение-виж дали кутията не е в спортен режим 

- denislav.tatarov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Bmw 740 il
- Мечтае да кара: На задна гума
Точно си е авариен режим изписа нещо Гетрак нот програм и след това си светна лампата на абс и ацс но заради това наистина няма как да влезе след като изгасих и запалих отново проблема с аварийния режим не се появи и колата изяде доста бой защото бях ядосан но повече не го изписа но явно си има проблем с кутията защото както споменах си иска някъква синхронизация с таблото но не ми се оставя да я правят защото взех да нямам вяра на никой вече а проблема с 5000 хиляди оборота идва от там когато намалее бензина в резервоара така започва да прави не беше ми се случвало до сега и вече наливам доста повече че да не ме лаят кучетата някъде хахах
5 мнения
• Страница 1 от 1