Проблем с музиката-За триене
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
- hemicharger
- старши ентусиаст
-
- Кара: всичко на колела
- Детайли за колата: E38 IAL 07.2001
Проблем с музиката-За триене
Здравейте колеги,
ползвах в търсачката, но не открих подобен проблем, така че пускам тема.
Автомобила е 740IL 07/2001 г. с DSP, а проблема е че не включва радио/CD и касета изобщо. жълтия диод на бутона който усилва радиото изобщо не свети, а от другата страна индикира в червено средия диод. Навигация и борд комп работят, Слагам снимка.
Минах диагностика, но изобщо не намира радио модула, DSP-то не дава грешка. Дайте предложение за човек/сервиз в София, който може да намери или оправи проблема. Имам и Е39ка с голямата навигация, така че мога да я ползвам и за донор с цел да се открие проблема, но ми трябва човек, който разбира или сервиз
ползвах в търсачката, но не открих подобен проблем, така че пускам тема.
Автомобила е 740IL 07/2001 г. с DSP, а проблема е че не включва радио/CD и касета изобщо. жълтия диод на бутона който усилва радиото изобщо не свети, а от другата страна индикира в червено средия диод. Навигация и борд комп работят, Слагам снимка.
Минах диагностика, но изобщо не намира радио модула, DSP-то не дава грешка. Дайте предложение за човек/сервиз в София, който може да намери или оправи проблема. Имам и Е39ка с голямата навигация, така че мога да я ползвам и за донор с цел да се открие проблема, но ми трябва човек, който разбира или сервиз
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Последна промяна hemicharger на 10 Апр 2014, 19:10, променена общо 1 път
Drugs... rock 'n' roll... bad-ass vegas whores... late-night booty calls... shiny disco balls...
- brankovv
- младши ентусиаст
-
- Кара: c220 diesel
- Мечтае да кара: e30 m50b25
Re: Проблем с музиката
Проблема е радио модула ти сам си го написал, щом имаш донор разменяй една букса е , просто откачаш и закачаш нищо сложно
- hemicharger
- старши ентусиаст
-
оправихме проблема, благодарности на Лъчо!
темата е за триене
темата е за триене
Drugs... rock 'n' roll... bad-ass vegas whores... late-night booty calls... shiny disco balls...
- ljubo72
- младши ентусиаст
-
- Кара: е65 750i
- Мечтае да кара: V12 но без притеснения
- Детайли за колата: N62B48
hemicharger написа:оправихме проблема, благодарности на Лъчо!
темата е за триене
е сподели го този проблем де

БМВ не е нито най-бързата кола, нито най-луксозната, сигурно не и най-красивата, тя е просто НАЙ-ДОБРАТА!
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Re: Проблем с музиката-За триене
Добре ще е да кажеш какъв е бил проблема, нали затова са тия технически раздели, все пак... 

- hemicharger
- старши ентусиаст
-
Re: Проблем с музиката-За триене
оказа се бушон на радио модула (който е на самия модул), последното нещо което погледнахме, тъй като бяхме сигурни че е модула. Благодарности на колегите, които се включиха с коментари
6 мнения
• Страница 1 от 1