Проблем с Ел.багажник 730д
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
- vlaikov44
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 730d
Проблем с Ел.багажник 730д
Както се отваряше и затваряше перфектно и така отказа нито едното нито другото и не се чува никав звук а пак преди като работеше се чуваше моторчето като дига и пуска сменях веднаж маслото не мисля че е от това по скоро електрически е проблема бушона или реле някой ако знае кой е бушона ще сам му благодарен.
Re: Проблем с Ел.багажник 730д
виж кабелите където се свиват до пантата на капака почти сигурно има прекъснат
- predel
- ентусиаст
-
- Кара: Е38, понякога Е61, Е34 и Е65
- Мечтае да кара: КА-50
От ключовете става ли? Заключва ли се или не?
Ако няма повреда в компютъра - бийте провайдера 

- vlaikov44
- кандидат ентусиаст
-
Ами заключва се ама когато натисна копчето на ключа само го разкопчава а него дига като го дигна на ръка което става доста трудно и натисна копчето за пускане не тръгва да се затваря бутна го и тръгва бавно и се затваря вакума го прибира и това е.Което и копче да натисна за отваряне само го разкопчава и до там и звук не се чува даже.
- predel
- ентусиаст
-
- Кара: Е38, понякога Е61, Е34 и Е65
- Мечтае да кара: КА-50
Проверипоследователно:
1. Ключето в заключалката.
2. управлението на помпата, намира се в багажника зад акумулатора. Проследи му снопа, ще те заведе точно до необходимото място...
Нямам идея, дали се хваща на диагностика, но има блок за управление... Погледни дали има масло в помпата. Ако няма, няма да включва също.
1. Ключето в заключалката.
2. управлението на помпата, намира се в багажника зад акумулатора. Проследи му снопа, ще те заведе точно до необходимото място...
Нямам идея, дали се хваща на диагностика, но има блок за управление... Погледни дали има масло в помпата. Ако няма, няма да включва също.
Ако няма повреда в компютъра - бийте провайдера 

- vlaikov44
- кандидат ентусиаст
-
Проблема е решен благодарение на колегата Predel,след изчистване на запаметените настойки смисъл отключване на колата с резервния ключ и махане на клемите на акумолатора за около 10-15мин. Благодаря на колегата.
- 7BREYTON
- ентусиаст
-
- Кара: Entwicklung 38
- Мечтае да кара: B12
Това с махането на клемите май работи за много работи. Но не забравяй да изчакаш 10 ако не и повече мин след като изгасиш двигателя за да заспи нави компутера - спира да мига. Мисля че прави проблем ако махнеш клемите веднага след гасене.
Аз имах странен проблем които се реши с махане на клеми. Системата за гласови команди от волана (бутона с едно човече) която ползвам рядко
)) от известно време никаква реакция ... и ме дразнеше ама да се занимавам с нея , нямам нерви. Обаче се наложи и разкачих акумулатора за друго и след това си работи без проблем.
Аз имах странен проблем които се реши с махане на клеми. Системата за гласови команди от волана (бутона с едно човече) която ползвам рядко

7 мнения
• Страница 1 от 1