Сервиз за ГНП?
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
Сервиз за ГНП?
Здравейте,
трябва ми някой, който да разбира от дизелови помпи. Преди 2 седмици я закарах при един в Божурище и той не може да се оправи с нея.... Колата пали, тресе се и гасне. Според мен е от помпата. Дайте някой в предвид в София, да му я закарам утре или в понеделник. Видял съм се в чудо. За 2 седмици тоя лапячо абс. нищо не е направил...
трябва ми някой, който да разбира от дизелови помпи. Преди 2 седмици я закарах при един в Божурище и той не може да се оправи с нея.... Колата пали, тресе се и гасне. Според мен е от помпата. Дайте някой в предвид в София, да му я закарам утре или в понеделник. Видял съм се в чудо. За 2 седмици тоя лапячо абс. нищо не е направил...
- speedtool
- младши ентусиаст
-
- Кара: миньол
Re: Сервиз за ГНП?
Мини през Бош сервиза на околовръстното.Мой познати са си правили там колите и всички са оставали доволни,но знам,че не е много евтино
- Zubcho
- старши ентусиаст
-
- Кара: Кенеф за великани
- Мечтае да кара: Alpina B10 biturbo
Да, дерат по 3 кожи и не вършат работа там! Личен опит имам.
Пийте си редовно хапчетата от сушени жаби и карайте внимателно по острите завои, че да не ви се подострят колите.
Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?
Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?
- speedtool
- младши ентусиаст
-
- Кара: миньол
Може и да си прав колега.Аз лично кола не съм си правил там,но пак казвам тия покрай мен са доволни-виж за кожите да-оказа се че за центровака и не знам кво на помпа на 300тд-460лв.
- chernobila
- младши ентусиаст
-
- Кара: мечтата на живота си
- Мечтае да кара: е38 с евтино гориво
Колега отиваш на околовръстното на 200 метра от караулката на Горубляне (Като идваш от Горубляне към Панчарево,завиваш на караулката наляво посока Герман и след 200 метра отдясно ще видиш дизел сервиза.Незнам как се казваше
)Карал съм поне 20 помпи и хората разбират много и взимат много евтино 

мерси мн за отговорите!
помпата я изчистихме и е ОК вече. Нагласена е на заводски стойности. Сега проблема е, че не закарва нафта до отпред. Помпата в резервоара не работи и като дърпам на ръка с една цицка, пак не изка да закара. Съмнява ме да няма запушваме някъде. Ще я карам др седмица да я гледат....
помпата я изчистихме и е ОК вече. Нагласена е на заводски стойности. Сега проблема е, че не закарва нафта до отпред. Помпата в резервоара не работи и като дърпам на ръка с една цицка, пак не изка да закара. Съмнява ме да няма запушваме някъде. Ще я карам др седмица да я гледат....
6 мнения
• Страница 1 от 1