Проблем със задните гуми
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
22 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- predel
- ентусиаст
-
- Кара: Е38, понякога Е61, Е34 и Е65
- Мечтае да кара: КА-50
Re: Проблем със задните гуми
ddinobot написа:При мен имаше голям налкон на задните гуми, причината се оказаха въпросните втулки, наклона осезаемо се намали. За самата смяна работата си е доста.
Аз визирах тези "буренца" - на схемата № 2. Те скърцат...
http://www.realoem.com/bmw/showparts.do?model=GE61&mospid=47510&btnr=33_0444&hg=33&fg=30&lang=ru
Ако няма повреда в компютъра - бийте провайдера 

- ddinobot
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: SR1 NORMANDY
- Мечтае да кара: 320 turbo DRM
точно тези "буренца" смених 

- DLVasilev
- младши ентусиаст
-
- Кара: E34 tds, W140 400SE
- Мечтае да кара: ГАЗ-24 Волга V8 ЗМЗ-511
- Детайли за колата: Капаци, калници, врати, брони, таван и торба с бурми и чукачки след смяна на накладки
4i4o Mitko написа:Не знам колко са ти наклонени гумите, но по-добре 20лв за реглаж и ако всичко отзад си е ок, ще си минеш само с тях....
Бинго

ATR-42/72
- speedtool
- младши ентусиаст
-
- Кара: миньол
Нестабилност и наклон в колелата може да идва от реглажа и наистина,както посъветваха колегите пробвай реглаж.И аз съм така направих първо реглаж и нищо особено не стана,а пък от толкова скърцане на 40ката спряха дори да скърцат тия "буренца" аз им викам маслени втулки.Та мисълта ми е тези буренца може да са за смяна без да скърцат те са един от основните проблеми при такива симптоми.След това тампоните на големите задни носачи и Г образните втулки.В момента съм в процес на смяна на всичките последователно от любопитство искам да видя кой е най сериозния фактор за лашкането и наклона на гумите,защото съм сменил амортисьорите и четирите други носача
speedtool написа:Нестабилност и наклон в колелата може да идва от реглажа и наистина,както посъветваха колегите пробвай реглаж.И аз съм така направих първо реглаж и нищо особено не стана,а пък от толкова скърцане на 40ката спряха дори да скърцат тия "буренца" аз им викам маслени втулки.Та мисълта ми е тези буренца може да са за смяна без да скърцат те са един от основните проблеми при такива симптоми.След това тампоните на големите задни носачи и Г образните втулки.В момента съм в процес на смяна на всичките последователно от любопитство искам да видя кой е най сериозния фактор за лашкането и наклона на гумите,защото съм сменил амортисьорите и четирите други носача
Тва с лашкането или слагаш спортно окачване или си сложи едни 18ки и ще смениш возията.
- speedtool
- младши ентусиаст
-
- Кара: миньол
ми преди нямаше проблем с нормалното окачване не лашкаше. Просто всичко е омекнало,защото колата 2г. почти не се караше,а и освен всичко тези неща са на 360 к км. просто им е време
22 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2