Реставриране на стопове
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
23 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- predel
- ентусиаст
-
- Кара: Е38, понякога Е61, Е34 и Е65
- Мечтае да кара: КА-50
Re: Реставриране на стопове
Ами да питам, 270 лв. са чисто нови стопове, защо трябва да се правят?!?
Ако няма повреда в компютъра - бийте провайдера 

- Дифашир
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е38 V8 bi TURBO & Е34 М52
- Мечтае да кара: http://www.youtube.com/watch?v=8VOULfir ... re=related
ми де да знам ти тее 500 лв. на вятъра за нищо ги нямаш ,особенно при мен са на вятъра защото освен мигача и бялата светлина всичко друго е като ново.Стоповете са ми кристалните,оригинални.Тее пичове от 15 до 50лв. пишат за реставриране на фар,представи си колко щеше да вземат за две "гнезда" .... и 50 кинта да бяха взели пак си 220 напред и 220 ... 440 или др. думи и в най-лошия случай си е голяма далавера.
- Дифашир
- младши ентусиаст
-
kamen4o81 написа:chernobila написа:kamen4o81 написа:chernobila написа:Колега а КАСКО нямаш ли?![]()
Да попитам и аз в твойта тема.Решил съм отново да си затъмня стоповете ама нямам идея с какво става най-добре.Знам,че става хубаво с лак и вътре се слага черна боя.Дали става така?
Точно така става колега,само трябва да знаеш какво правиш! искам да кажа ,че тая манипулация при мен е правена от бояджия и само съм ''виждал'' как става!
Е да де въпросът е съотношението ЛАК:БОЯ:РАЗРЕДИТЕЛ за да прозира все пак ...
Ако сам ще го правиш колега,ще разбера съотношението и ще ти го кажа! Ако решиш пиши ми едно л.с. за да не пълним темата на колегата! Поздрави на всички!!!
ама пиши де нали затова съм я пуснал.ако може да разбереш съотношението пусни го тука пък да видим какво ще става

Последна промяна Дифашир на 11 Май 2013, 23:11, променена общо 1 път
- DLVasilev
- младши ентусиаст
-
- Кара: E34 tds, W140 400SE
- Мечтае да кара: ГАЗ-24 Волга V8 ЗМЗ-511
- Детайли за колата: Капаци, калници, врати, брони, таван и торба с бурми и чукачки след смяна на накладки
Дифашир написа:ми де да знам ти тее 500 лв. на вятъра за нищо ги нямаш ,особенно при мен са на вятъра защото освен мигача и бялата светлина всичко друго е като ново.Стоповете са ми кристалните,оригинални.Тее пичове от 15 до 50лв. пишат за реставриране на фар,представи си колко щеше да вземат за две "гнезда" .... и 50 кинта да бяха взели пак си 220 напред и 220 ... 440 или др. думи и в най-лошия случай си е голяма далавера.
Ама ти за 500 лв кола ще вземеш

ATR-42/72
- KriskoBate
- Потребител
-
- Кара: e30 e38
Много бързо и лесно става със спрей за стопове който струва 10 лева и е предостатъчен и за двата стопа от личен опит го казвам.Използвах червния спрей стават кърваво червени много добре седят вечерно време.
- chernobila
- младши ентусиаст
-
- Кара: мечтата на живота си
- Мечтае да кара: е38 с евтино гориво
KriskoBate написа:Много бързо и лесно става със спрей за стопове който струва 10 лева и е предостатъчен и за двата стопа от личен опит го казвам.Използвах червния спрей стават кърваво червени много добре седят вечерно време.
Така си ги бях направил и аз и предните мигачи.Сега благодарение на колегата booris_K съм със кристални
- mpp82
- младши ентусиаст
-
- Кара: 730 d
- Мечтае да кара: X5

- Дифашир
- младши ентусиаст
-
DLVasilev написа:Дифашир написа:ми де да знам ти тее 500 лв. на вятъра за нищо ги нямаш ,особенно при мен са на вятъра защото освен мигача и бялата светлина всичко друго е като ново.Стоповете са ми кристалните,оригинални.Тее пичове от 15 до 50лв. пишат за реставриране на фар,представи си колко щеше да вземат за две "гнезда" .... и 50 кинта да бяха взели пак си 220 напред и 220 ... 440 или др. думи и в най-лошия случай си е голяма далавера.
Ама ти за 500 лв кола ще вземешТе са 200-300 лв комплекта и има доста хубави стопове
ами то ставаше въпрос за нови ама .....
23 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2