джанти за 7ма серия

7-ма серия ('95 - '01)

Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е38 V8 bi TURBO & Е34 М52
Мечтае да кара: http://www.youtube.com/watch?v=8VOULfir ... re=related

Re: джанти за 7ма серия

Мнение от Дифашир » 30 Апр 2013, 21:17

:lol: ай стига ,стига че темата илизлиза от контрол

кандидат ентусиаст
Аватар

Re: джанти за 7ма серия

Мнение от trapo » 30 Май 2013, 11:37

trapo написа:Съгласен съм, че не трябва да се прекалява относно размера на джантите, въпреки, че съм съгласен пък, че стойката с 20-ки на е38 е уникална!
На рамката на шофьорската врата (на моята кола) са написани допустими размери джанти и гуми и налягането на гумите (би трябвало всички да сте си поглеждали рамката на шофьорската си врата). Там са дадени 16-ки и 18-ки (на моята). Возията съм си я пробвал на 17-ки и 16-ки и разлика няма(освен, че със 16-ки 235/60/16 колата НЕ е толкова стабилна на остър завой или при рязко потегляне със завиване). Това, което искам да кажа е, че за тази кола са дадени допустими 18-ки и аз си мисля защо да не сложа тогава, за да ми е по-кеф, пък и може да е още по-стабилна.

Както и да е никой не ми отговори на въпроса ЕТ 32/10.5J мога ли да сложа за задни с гума 255? Дали ще стоята на място и ще опират ли в амортисьора?

Поздрави за всички с всякакъв размер джанти! (Важното е да ви е готино като си карате колата)

Понеже никой не ми отговори направих следното (оказа се, че 255/40/19 дори са малки):

DSC_0859.jpg
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
BMW Sheer Driving Pleasure

Предишна

Назад към Е38