страно хлопане отпред
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
21 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- DLVasilev
- младши ентусиаст
-
- Кара: E34 tds, W140 400SE
- Мечтае да кара: ГАЗ-24 Волга V8 ЗМЗ-511
- Детайли за колата: Капаци, калници, врати, брони, таван и торба с бурми и чукачки след смяна на накладки
Re: страно хлопане отпред
Тука идва въпроса тия с ЕДЦ-то могат ли да се заменят с най-обикновени такива и тва ЕДЦ може ли да се махне като опция по някакъв начин?

ATR-42/72
DLVasilev написа:Тука идва въпроса тия с ЕДЦ-то могат ли да се заменят с най-обикновени такива и тва ЕДЦ може ли да се махне като опция по някакъв начин?
и мен ме интересува силно

- chernobila
- младши ентусиаст
-
- Кара: мечтата на живота си
- Мечтае да кара: е38 с евтино гориво
iancho написа:DLVasilev написа:Тука идва въпроса тия с ЕДЦ-то могат ли да се заменят с най-обикновени такива и тва ЕДЦ може ли да се махне като опция по някакъв начин?
Колега изписал съм сигурно 50 мнения за това ЕДЦ .. трябва ти човек,който разбира от кодиране на БМВ да ти направи кодировките и от там да се махне ЕДЦ-то! Всичко друго е пробвано и НЕСТАВА

- DLVasilev
- младши ентусиаст
-
- Кара: E34 tds, W140 400SE
- Мечтае да кара: ГАЗ-24 Волга V8 ЗМЗ-511
- Детайли за колата: Капаци, калници, врати, брони, таван и торба с бурми и чукачки след смяна на накладки
chernobila написа:iancho написа:DLVasilev написа:Тука идва въпроса тия с ЕДЦ-то могат ли да се заменят с най-обикновени такива и тва ЕДЦ може ли да се махне като опция по някакъв начин?
Колега изписал съм сигурно 50 мнения за това ЕДЦ .. трябва ти човек,който разбира от кодиране на БМВ да ти направи кодировките и от там да се махне ЕДЦ-то! Всичко друго е пробвано и НЕСТАВАА такъв човек ... трудно
Нали не очакваш да се хвана и да чета всички 50 мнения, при положение, че видях такава тема и реших да попитам.
Знам, че ми трябва човек който разбира от кодиране на бмв, понеже такъв, който разбира от доене на кози едва ли би ми свършил работа. Това което питах е може или не, в крайна сметка ми стана ясно, можеше да го кажеш и без да се газираш толкова

ATR-42/72
- xapubg
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW 530xD '06
- Мечтае да кара: Вече не мечтае.
- Детайли за колата: Е60 530xD '06
Малко развитие - след едни има няма 1.5к ремонт (не само по окачването но предимно) и след реглаж на преден и заден мост в маргел (там ме прати майсторчето), сега при маневри на спирачка - паркиране - цялата предница скърца все едно няма здрава част по нея
Утре ще се разправям да видя кой се е объркал "майстора" с частите или "пегулатора" с реглажа, ама май не скърцаше така преди реглажа ...
Ще ви държа в течение.
П.С.
Отпред са сменени само тапони на стабилизираща щанга ... Повечето беше отзад - носачи тампони и там почти всичките карантии, ама скърца на желязо и отпред ?!?!?!

Ще ви държа в течение.
П.С.
Отпред са сменени само тапони на стабилизираща щанга ... Повечето беше отзад - носачи тампони и там почти всичките карантии, ама скърца на желязо и отпред ?!?!?!
- xapubg
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW 530xD '06
- Мечтае да кара: Вече не мечтае.
- Детайли за колата: Е60 530xD '06
Ъпдейт, както обещах.
Днес нищо не скърца - бях забравил, че нови тампони може да поскърцват докато се наместят.
Остана едно дразнещо "скръъц" при спиране (от ниска скорост 5-10 км до пълен стоп) и при пускане на спирачката, счува ми се отпред в ляво, ама знае ли човек, аз като и видях окачването на тая и се уплаших
Та някой ако може да ме насочи от какво може да е ще съм благодарен (уж всичко е сменено, а скърца - мисля си за накладки вече, ама са нови почти и ми е жал да ги хвърля)
Днеска го разходих осмака до Самоков да тествам качеството на ремонта и гумите по завоите - няма такъв кеф с ЕДЦ-то на спорт, завоите с 80 -90 и се усеща, че още може, ама аз не смея още
Днес нищо не скърца - бях забравил, че нови тампони може да поскърцват докато се наместят.
Остана едно дразнещо "скръъц" при спиране (от ниска скорост 5-10 км до пълен стоп) и при пускане на спирачката, счува ми се отпред в ляво, ама знае ли човек, аз като и видях окачването на тая и се уплаших

Та някой ако може да ме насочи от какво може да е ще съм благодарен (уж всичко е сменено, а скърца - мисля си за накладки вече, ама са нови почти и ми е жал да ги хвърля)

Днеска го разходих осмака до Самоков да тествам качеството на ремонта и гумите по завоите - няма такъв кеф с ЕДЦ-то на спорт, завоите с 80 -90 и се усеща, че още може, ама аз не смея още

21 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2