Проблем с хидравликата
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
- papitto
- Потребител
-
- Кара: e38 ТДС '96
- Мечтае да кара: безплатно
- Детайли за колата: сива...
Проблем с хидравликата
Здравейте,
От няколко дни карам е38 ТДС, и ми прави впечетление, че воланът доста трудно се върти.
Питането ми е дали попринцип си е твърд или проблемът е някъде в колата.
Сравнение правя с пежо 307, ровър 214, пасат 2008, ауди а6 2010.
Познати ми говорят сякакви глупости: колата е тежка, с големи гуми е и т.н., но това не ми се вижда резонно, за което реших
да се обърна към форума.
Поздрави и спорен ден
От няколко дни карам е38 ТДС, и ми прави впечетление, че воланът доста трудно се върти.
Питането ми е дали попринцип си е твърд или проблемът е някъде в колата.
Сравнение правя с пежо 307, ровър 214, пасат 2008, ауди а6 2010.
Познати ми говорят сякакви глупости: колата е тежка, с големи гуми е и т.н., но това не ми се вижда резонно, за което реших
да се обърна към форума.
Поздрави и спорен ден
- boris
- старши ентусиаст
-
- Кара: X5
Re: Проблем с хидравликата
По принцип хидравликата на това бмв не е като да е въртиш с един пръст, по тежка си е, но по интернет няма как да се прецени дали е прекалено тежка.Иди на некоя среща на Е38 и въртете волани 

- amgpower
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E38 750i,CL55AMG
- Мечтае да кара: Е60 М5 или САМОЛЕТ
Колега хидравликата на е38 е по-тежка от изброените от теб автомобили.Имаш ли виене от помпата докато въртиш волана?Ако си от София може да се разберем да се видим и да сравниме хидравликите.
- Conqueror
- младши ентусиаст
-
- Кара: Колело
- Мечтае да кара: Suzuki Gsx R1 (к9) в народното събрание
имахме служебна е38 740и 95 волана се въртеше леко джантите бяха оригиналните за модела 16ц въртенето мога да го определя като малко по тежко от Пежцето 307 но малко само а на 180 ставаше камък с 2ръце съм изпреварвал 

И аз така на мойта ( Е46 ) си мислех че е тежък волана докато един ден не се предаде помпата. Направо едвам стигнах до сервиза, няма въртене тоя волан. А съм с оригинални 16-ски.
Sent from my Sony Xperia S using Tapatalk 2
Sent from my Sony Xperia S using Tapatalk 2
- papitto
- Потребител
-
- Кара: e38 ТДС '96
- Мечтае да кара: безплатно
- Детайли за колата: сива...
Мерси колеги,
Явно просто очакванията ми са били други (: Все пак няма да рискувам и събота ще я дам на майстора да я погледне и да каже евентуално дали нещо не трябва да се смени - масло/течност.
Колега,
Няма никакви шумове просто се учудих, че е доста тежичък сравнение с другите коли.
До колегата amgpower,
Да от София съм, нямам нищо против да ги сравним да пием по бира за добре "свършената" работа (:
Поздрави.
Явно просто очакванията ми са били други (: Все пак няма да рискувам и събота ще я дам на майстора да я погледне и да каже евентуално дали нещо не трябва да се смени - масло/течност.
Колега,
Няма никакви шумове просто се учудих, че е доста тежичък сравнение с другите коли.
До колегата amgpower,
Да от София съм, нямам нищо против да ги сравним да пием по бира за добре "свършената" работа (:
Поздрави.
7 мнения
• Страница 1 от 1