Ел. Проблем

7-ма серия ('95 - '01)

Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: Каквото има..
Мечтае да кара: .....

Re: Ел. Проблем

Мнение от iliew » 03 Фев 2013, 23:59

Disasterr написа:Хах, ае илиев на теб не ти ли казах да не се обаждаш в моите теми. Достатъчно хора си казаха мнението. Трупането на мнения дори не знам каква му е целта, но виж с тоя последния пост не се сещам кво ново каза.

Пич....кой беше ти, за да ми казваш в кои теми да пиша? Целта на поста ми? С него се надявам най-накрая да смениш акумулатора и да се реши проблема... Но честно казано....хора като теб не заслужават никакви съвети.... Много тънкообиден ще дойдеш.... Тези сръдни...в детската градина....или като ти дойде някой у вас.... Спирам да пиша в темата ти.... Бъди спокоен... :clap:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e38

Мнение от Disasterr » 09 Фев 2013, 19:28

Проблема се реши още миналата седмица. Наистина се оказа акумулатор. Едно не можах да разбера, как единия ден въртеше да счупи стартера, а на другия нямаше тоци да запали. Предполагам от рязката промяна на времето. Благодаря на всички, които удариха рамо!

Аватар

Мнение от evtimcho_g60 » 10 Фев 2013, 11:03

Забравен плафон ;)
един минус на е38-ците е,че дори като махнеш ключа от волана плафоните за четене остават да светят...при е36 не е така
забравил си някой и 12ч са му били напълно достатъчни в този студ ;)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39М54В30

Мнение от zvetiko » 12 Фев 2013, 12:16

Може да са много неща- както колегата ти казва плафоните за четене или друга утечка от какво ли не. Най-добре премери консумацията на ток при заключена кола за да нямаш неприятни изненади.

Предишна

Назад към Е38