Добър сервиз за Автоматична скоростна кутия - София
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
- Boris_Andonov
- Потребител
-
- Кара: BMW E38 M62TU
- Мечтае да кара: Да карам колата си всеки...WEEKEND :)
- Детайли за колата: BMW E38 740i Individual
Добър сервиз за Автоматична скоростна кутия - София
Здравейте, колеги!
От утре и аз ставам горд собственик на BMW 728...Та мисълта и въпроса ми към вас е следния...Къде в София могат да ми направят наистина качествена и както се казва отговорна профилактика на автоматичната скоростна кутия...Благодаря ви предварително...Лек ден и подобна седмица
Няма проблем просто искам да направя качествено обслужване на колата..., като се почне от маслото на мотора, скоростната кутия да чак до диференциала...Благодаря ви предварително за колегиалните отговори...
))
P.S Малко извън темата...Думата Koлега в не точно буквален превод от латински означава-Хора с общи интереси
От утре и аз ставам горд собственик на BMW 728...Та мисълта и въпроса ми към вас е следния...Къде в София могат да ми направят наистина качествена и както се казва отговорна профилактика на автоматичната скоростна кутия...Благодаря ви предварително...Лек ден и подобна седмица

Няма проблем просто искам да направя качествено обслужване на колата..., като се почне от маслото на мотора, скоростната кутия да чак до диференциала...Благодаря ви предварително за колегиалните отговори...

P.S Малко извън темата...Думата Koлега в не точно буквален превод от латински означава-Хора с общи интереси

Re: Добър сервиз за Автоматична скоростна кутия - София
Аз съм карал мойта е60 само при Коко в Малинова долина и съм доволен . Бързо и качествено действа ,само да те предупредя ,че е малко темерут,но пък ще ти обясни всичко ,което го попиташ .
- boris
- старши ентусиаст
-
- Кара: X5
Може да се обърнеш към колегата:
memberlist.php?mode=viewprofile&u=6194
memberlist.php?mode=viewprofile&u=6194

- BMW///M-ma6inata
- Петко ///M големия
-
- Кара: E46 330xd / Mini Cooper S
Още един глас за Коко 

- Borymeckata
- ентусиаст
-
- Кара: Нафтова печка.
- Мечтае да кара: През просото...
- Детайли за колата: Х3 (Е83) 3.0d, 2004г.
M57TU-A5S390R-ATC400
Ivel написа:... Бързо и качествено действа ,само да те предупредя ,че е малко темерут,но пък ще ти обясни всичко ,което го попиташ .
Дай Боже повече такива темерути...
Excellent! Steven is my name!
- Bavarishe
- старши ентусиаст
-
- Кара: `Е34 ТДС-ъ 95
- Мечтае да кара: `Е34`E32 `E38 `E31
- georgivar
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е36 328i Touring '96
то малинова долина е малко общо понятие. има ли си нещо по-конкретно като координати? 

- omegaart
- ентусиаст
-
- Кара: E39 - 540
- Мечтае да кара: Trabant
Аз бих посъветвал да скокнеш до дарукар и да си платиш 50-60 лв за диагностика ... изобщо да бягаш далеч от "Коко Автомата" , абсолютен обирджия е тоя. Евентуално може да ти обърне внимание ако те заведе "негов човек" и още по-евентуално може да свърши работа за нормална цена ако вече едва ли не му правиш свирки всеки ден. Изключително недоволен съм от поведението му и от отзивчивостта. Едва ли не се едно на сила ги карам да работят.
Най-качествено ще ти свършат работа повечето колегите със сервизи от форума + дарукар и мкар ( но тук може да е по-скъпичко ).
Най-качествено ще ти свършат работа повечето колегите със сервизи от форума + дарукар и мкар ( но тук може да е по-скъпичко ).
8 мнения
• Страница 1 от 1