730д Проблем нямам задна скорост?
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- amgpower
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E38 750i,CL55AMG
- Мечтае да кара: Е60 М5 или САМОЛЕТ
Re: 730д Проблем нямам задна скорост?
Колега проблема ти е от един уплътнителен пръстен в барабана за задна.Ако продължиш да караш ще счупиш целия барабан на предавката и ще спре напълно задна.Варианта ти е да я свалиш сега да се разглоби и оправи докато не си направил по-големи поразии.Това упражнение го направи един приятел и той кара до последно и даде повече пари а можеше да мине само с уплътнението.
- Дифашир
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е38 V8 bi TURBO & Е34 М52
- Мечтае да кара: http://www.youtube.com/watch?v=8VOULfir ... re=related
omegaart написа:Georgiev BMW написа:За голямо мое учудване кутията все още си работи по същия начин. Иначе да ви попитам друго понеже имам кутия от 4.4 бензин мислите ли, че мога да сложа нея? Ще я разпознае ли колата и ще има ли някаква разлика във вървенето след това. Малко ми се струва ристкована хамалогията, как мислите?
Виж кво пише на металните планки.
Колкото по-близки са толкова по-добре. При бензинките знам че има като цяло 2 модела единия е след 99-00 и маховика се лови с 3 болта вместо 4 при по-старите.
ами тя след 99-00 трябва да е 5hp30
- Georgiev BMW
- младши ентусиаст
-
- Кара: F01 740d
- Мечтае да кара: в насрещтното...
Мерси на всички за отговорите, не съм решил още твърдо какво ще предпиема, но най вероятно ще я отворим да видим дали е наистина от това уплатнение което колегата amgpower казва, дано да се размине само с това, че иначе няма да рина излишни хиляди левове по тази кутия. Ако не ще направим експеримент с кутията от 4.4 да видим какво ще стане..
Имате ли идея горе-доло колко пари върви една кутия като моята втора рака, предполагам нещо от сорта 300-600лв?

- Spoof
- Потребител
-
- Кара: BMW 730d E38
- Мечтае да кара: BMW 7-series 2012
Имам 730д 2000 година юни месец.Имах същия проблем,проблема е елементарен и самите части за ремонта са около 90-100 лв.Взимат повече за сваляне слагане и майсторлък на мене целия филм ми струваше 500лв.Не се залъгвай с това че напреде нямаш проблем.Те са на отделни касетки задната и директ-а.Накрая просто ще ти спре тотално задната и това ще е нищо няма да се счупи и незнам си какво не слушай никой че незнам си какво щяло да ти стане на колата нищо няма да й стане просто ще ти спре задната тотално аз карах така с проблем 1 година и не се счупи просто ми писна да ми включва когато си иска и като има наклон да тръгва с мъка и изведнъж.Отиди елементарна е работата стига да нямат работа майсторите ще стане и супер бързо зависи как работят,като цяло взимат скъпо за майсторлък иначе частите са 100 лв едни дреболии вътре по кутията.И като я дадеш му кажи да ти погледне и дисковете на директ-а ако има уронени или счупени и тн да ти ги смени 12 лв мисля че е единия нищо не струва но си удалжаваш бая живота на кутията
поздрави и успех

Смелите умират веднъж СТРАХЛИВИТЕ ВСЕКИ ДЕН ПО МАЛКО !!!
- Georgiev BMW
- младши ентусиаст
-
- Кара: F01 740d
- Мечтае да кара: в насрещтното...
Spoof написа:Имам 730д 2000 година юни месец.Имах същия проблем,проблема е елементарен и самите части за ремонта са около 90-100 лв.Взимат повече за сваляне слагане и майсторлък на мене целия филм ми струваше 500лв.Не се залъгвай с това че напреде нямаш проблем.Те са на отделни касетки задната и директ-а.Накрая просто ще ти спре тотално задната и това ще е нищо няма да се счупи и незнам си какво не слушай никой че незнам си какво щяло да ти стане на колата нищо няма да й стане просто ще ти спре задната тотално аз карах така с проблем 1 година и не се счупи просто ми писна да ми включва когато си иска и като има наклон да тръгва с мъка и изведнъж.Отиди елементарна е работата стига да нямат работа майсторите ще стане и супер бързо зависи как работят,като цяло взимат скъпо за майсторлък иначе частите са 100 лв едни дреболии вътре по кутията.И като я дадеш му кажи да ти погледне и дисковете на директ-а ако има уронени или счупени и тн да ти ги смени 12 лв мисля че е единия нищо не струва но си удалжаваш бая живота на кутиятапоздрави и успех
Мерси много за отговора колега поуспокоих се..

20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2