Мнения за black hella и angel eyes

7-ма серия ('95 - '01)

Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнения за black hella и angel eyes

Мнение от veso_88 » 26 Дек 2012, 21:10

Колега имам една идея относно визията на мойта е38-ца искам да и сложа Black Hella ,както и Аngel eyes (жълтеникъв),но задължително да махна малките стъкла.От престоя ми в раздел е36 знам,че за Черната хела може с едни пластини да стане имате ли идея и някой правил ли е за е38 да ми даде размери или направо планките готови да си ги купя??И някой от вас правил ли е тази интервенция с махането на стъклата,понеже на е36-та ми като ги махнах бях много доволен от ефекта?
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Re: Мнения за black hella и angel eyes

Мнение от rhase » 26 Дек 2012, 22:43

Според мен Блек Хелла-та на което и БМВ да се приложи си изглежда добре. Аз наистина съм голям привърженик на затъмнени светлини и Shadowline, стига това да не възпрепятства светенето :)
http://forums.bimmerforums.com/forum/sh ... ?t=1462155 Тук колегите са го правили това упражнение, може да ти помогне с решението
:bchug:
За пластините може да пробваш с шаблона от Е36 и от него вече да надградиш или орежеш колкото е нужно, за да стане шаблона за Е38 :yes:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 600 коня с умивна на лицето
Мечтае да кара: всичко бързо на четири гуми
Детайли за колата: Garrett 3582

Re: Мнения за black hella и angel eyes

Мнение от Smoocki » 27 Дек 2012, 17:29

На фейслифт седи всичко уникално ,но на преди фейса ейнджълите са ми прекалено претруфени .
Иначе взимаш весникарска плака и действаш с ножиците за ламарина .Шаблоните се правят от картон и така .Ако направя тази процедура ще направя едно видео понеже на е36та бях правил такива .
Изображение

Назад към Е38