Мнения за black hella и angel eyes
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
3 мнения
• Страница 1 от 1
Мнения за black hella и angel eyes
Колега имам една идея относно визията на мойта е38-ца искам да и сложа Black Hella ,както и Аngel eyes (жълтеникъв),но задължително да махна малките стъкла.От престоя ми в раздел е36 знам,че за Черната хела може с едни пластини да стане имате ли идея и някой правил ли е за е38 да ми даде размери или направо планките готови да си ги купя??И някой от вас правил ли е тази интервенция с махането на стъклата,понеже на е36-та ми като ги махнах бях много доволен от ефекта?

- rhase
- младши ентусиаст
-
Re: Мнения за black hella и angel eyes
Според мен Блек Хелла-та на което и БМВ да се приложи си изглежда добре. Аз наистина съм голям привърженик на затъмнени светлини и Shadowline, стига това да не възпрепятства светенето
http://forums.bimmerforums.com/forum/sh ... ?t=1462155 Тук колегите са го правили това упражнение, може да ти помогне с решението

За пластините може да пробваш с шаблона от Е36 и от него вече да надградиш или орежеш колкото е нужно, за да стане шаблона за Е38

http://forums.bimmerforums.com/forum/sh ... ?t=1462155 Тук колегите са го правили това упражнение, може да ти помогне с решението

За пластините може да пробваш с шаблона от Е36 и от него вече да надградиш или орежеш колкото е нужно, за да стане шаблона за Е38

- Smoocki
- старши ентусиаст
-
- Кара: 600 коня с умивна на лицето
- Мечтае да кара: всичко бързо на четири гуми
- Детайли за колата: Garrett 3582
Re: Мнения за black hella и angel eyes
На фейслифт седи всичко уникално ,но на преди фейса ейнджълите са ми прекалено претруфени .
Иначе взимаш весникарска плака и действаш с ножиците за ламарина .Шаблоните се правят от картон и така .Ако направя тази процедура ще направя едно видео понеже на е36та бях правил такива .
Иначе взимаш весникарска плака и действаш с ножиците за ламарина .Шаблоните се правят от картон и така .Ако направя тази процедура ще направя едно видео понеже на е36та бях правил такива .

3 мнения
• Страница 1 от 1