бмв телефон

7-ма серия ('95 - '01)

Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори

Потребител
Аватар
Кара: Bmw 725tds e38
Мечтае да кара: Az q karam :))
Детайли за колата: 97ma 180 hp chip

бмв телефон

Мнение от Petyo.pesho_vd » 19 Ное 2012, 1:41

колеги помагаите плс имам е38 ръ4ка 97ма и има телефон ама не ебава само да спомена 4е нямам бутон на волана за тел на мид панела са6то нямам а и нямам 4еинджър и джипиес какво се слу4ва :?: :?: :?: :?:
BMW AG

младши ентусиаст
Аватар
Кара: е65 750i
Мечтае да кара: V12 но без притеснения
Детайли за колата: N62B48

Re: бмв телефон

Мнение от ljubo72 » 19 Ное 2012, 23:03

Petyo.pesho_vd написа:колеги помагаите плс имам е38 ръ4ка 97ма и има телефон ама не ебава само да спомена 4е нямам бутон на волана за тел на мид панела са6то нямам а и нямам 4еинджър и джипиес какво се слу4ва :?: :?: :?: :?:

значи че продалжава да ти стои за хубаво
БМВ не е нито най-бързата кола, нито най-луксозната, сигурно не и най-красивата, тя е просто НАЙ-ДОБРАТА!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ше 30,38,39 вече само Гранд Чероки
Мечтае да кара: Грейдер на Ибиза

Мнение от RORO » 20 Ное 2012, 19:24

Значи най вероятно е да си нямал телефон и сд ченджер .Телефона някой го е монтирал като е махнал хубавият широк подлакътник.Не съжалявай за телефона пълен боклук е като говориш по монтираният на тавана микрофон от среща почти не те чуват а ако искаш да се правиш на гъзар и да държиш тая слушалка голяма като тухла :D единчка айде няма нужда.Аз лично го ползвах веднъж като пътувах повечко и ми се наложи да си сложа пак картата в моя апарат че от среща нищо не чуваха.

ентусиаст
Аватар
Кара: E39 - 540
Мечтае да кара: Trabant

Мнение от omegaart » 20 Ное 2012, 21:14

RORO написа:Значи най вероятно е да си нямал телефон и сд ченджер .Телефона някой го е монтирал като е махнал хубавият широк подлакътник.Не съжалявай за телефона пълен боклук е като говориш по монтираният на тавана микрофон от среща почти не те чуват а ако искаш да се правиш на гъзар и да държиш тая слушалка голяма като тухла :D единчка айде няма нужда.Аз лично го ползвах веднъж като пътувах повечко и ми се наложи да си сложа пак картата в моя апарат че от среща нищо не чуваха.

По вероятно е да си е имал всичко и да са му ги свалили и монтирали такива за без ... :) Що ли ? Щото тия работи са по-скъпи.

Колкото до телефона , въпроса с нечуването се оправя ултра елементарно като се дадат едни 50лв за микрофон от новия тип дето го пускат след 99-та ( ако се не лъжа ) и всичко заспива.

Номера на читавия микрофон е - > 84316938762

Потребител
Аватар
Кара: Bmw 725tds e38
Мечтае да кара: Az q karam :))
Детайли за колата: 97ma 180 hp chip

Мнение от Petyo.pesho_vd » 28 Ное 2012, 3:50

Ясно мерси за помощта...значи да разбирам че без тия липсващите нешта тва няма да мъцне
BMW AG

Потребител
Аватар

Мнение от Жоро Донечки » 05 Дек 2012, 0:23

Колеги здравейте! От скоро се присъединих и аз към клуба.
Един от първите ми въпроси е за телефона. В моята кола той напълно липсва - слушалката я няма, но е останала стойката.
Нямам никакво намерение да възстановявам оригиналния вариант, но ми се ще, при влизане в колата, да мога да свързвам моя GSM към оригиналната телефонна система и да използвам хендсфри-то на колата (микрофон и говорител). Възможно ли е това според вас? Колата е 2001г, понеже прочетох, че до 99г микрофоните не са били достатъчно добри.

Имам предвид нещо такова

Изображение

И не на последно място - тъй като съм напълно скаран с електрониката, ако може някой да препоръча надежден майстор, който да се справи със задачката?

ентусиаст
Аватар
Кара: E39 - 540
Мечтае да кара: Trabant

Мнение от omegaart » 05 Дек 2012, 8:14

Petyo.pesho_vd написа:Ясно мерси за помощта...значи да разбирам че без тия липсващите нешта тва няма да мъцне

колата ти без двигател ще мъцне ли ? :)

Назад към Е38