борд комп в Е38
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
- turbobanana
- кандидат ентусиаст
-
борд комп в Е38
Здравейте, колеги,
моля някой който знае да се изкаже:
Карам Е38 1997 728и, която няма борд комп (MId-a няма копче BC), като на таблото ми изписва само грешки (ако има такива), като нямам и копче за BC на лоста за чистачките.
Купих си MID с копче BC от 740-ка, като го сложа функциите зa борда не бачкат, остава само часовник и аудио, все едно съм си с моя MID.
Какво се прави, за да се подкара BC-то?
Поздрави,
Сашо.
Карам Е38 1997 728и, която няма борд комп (MId-a няма копче BC), като на таблото ми изписва само грешки (ако има такива), като нямам и копче за BC на лоста за чистачките.
Купих си MID с копче BC от 740-ка, като го сложа функциите зa борда не бачкат, остава само часовник и аудио, все едно съм си с моя MID.
Поздрави,
Сашо.
Re: борд комп в Е38
Колега, почти сигурен съм, че при Е38 трябва просто с кодиране да се каже на колата, че вече има борд комп.
На моята Е38-ца нямаше лостче BC, след като й сложих то тръгна да работи едва след като програмирах правилно колата, т.е. казах й, че вече е с лостче. Предполагам и при MID-а е нещо подобно.
На моята Е38-ца нямаше лостче BC, след като й сложих то тръгна да работи едва след като програмирах правилно колата, т.е. казах й, че вече е с лостче. Предполагам и при MID-а е нещо подобно.
- turbobanana
- кандидат ентусиаст
-
с какъв софт се прави това програмиране?
С BMW scanner 1.4 е най-лесно, но разбира се, може и с оригиналните БМВ програми - ncs-expert, Progman и т.н.
- emo_ch
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е38 725tds
Да. Един познат ми разправяше, че е успял да си отключи борд компютъра софтуерно. Така, че става.
- huliganina2
- Потребител
-
- Кара: Е38
- Детайли за колата: 728i
turbobanana написа:Здравейте, колеги,
Поздрави,
Сашо.
Колега аз имам същата кола и също нямам ВС никаде но си имам борд компютър,разликата е че ми вади нещата на таблото. При теб е било по същия начин. Незнам дали изобщо има 7-серия без борд.
- mad_presley
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 M5
Разгледай тази тема viewtopic.php?f=123&t=222927 трябва да си вземеш ключ за мигачи с БК, да пусенш един кабел и най-важното, след това трябва да се кодира колата за БК.
7 мнения
• Страница 1 от 1