проблем чистачки-СППЕШНО
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
10 мнения
• Страница 1 от 1
- Power7
- Потребител
-
- Кара: Е38 730D Facelift
проблем чистачки-СППЕШНО
Съжалявам ако темата се повтаря, обаче е много спешно. в момента съм на границата на калотина и не мог а да продължа защото нямам изобщо чистачки, а навън вали и не ме питайте как съм стигнал до тук. Молбата ми е ако може някой да ме насочи къде в София или Бургас(аз съм от там) мже някой да види какъв е проблема, в Германия ми казаха че релето правело проблем, мотора бил здрав. 

- boris
- старши ентусиаст
-
- Кара: X5
Re: проблем чистачки-СППЕШНО
София -> memberlist.php?mode=viewprofile&u=6194
Бургас -> memberlist.php?mode=viewprofile&u=21285
Инак релето ти е на дъното на кутията с компютъра на колата, кафяво. Погледнете и жиците на буксата му, че имат навика да позагниват.
Бургас -> memberlist.php?mode=viewprofile&u=21285
Инак релето ти е на дъното на кутията с компютъра на колата, кафяво. Погледнете и жиците на буксата му, че имат навика да позагниват.

- Power7
- Потребител
-
Прибрах се вече в Бургас. Ами проблема е там че като преместя лоста на която и да е било степен и чистачките не работият, пръскат вода и до там. Днес отидох при един еладжия и май ще излезе модула ама да видим ще вземе един друг и е пробваме. Ще пиша какво е станало. Благодаря за отговорите. колата е е38 730Д фейслифта и нямала релета само модул ама да видим.
При мен беше самия мотор на чистачките. Свалиха го, изчистиха четки, смениха лагери и всичко се оправи.
- anzak
- старши ентусиаст
-
- Кара: F07 535D
- Мечтае да кара: SL500
Power7 написа:Прибрах се вече в Бургас. Ами проблема е там че като преместя лоста на която и да е било степен и чистачките не работият, пръскат вода и до там. Днес отидох при един еладжия и май ще излезе модула ама да видим ще вземе един друг и е пробваме. Ще пиша какво е станало. Благодаря за отговорите. колата е е38 730Д фейслифта и нямала релета само модул ама да видим.
има си реле на 100% но твърде вероятно е и да е мотора както каза колегата затова първо да ти проверят идва ли сигнал до мотора после да се ровят в релето
Барай шишарката Минкеее ....
- Power7
- Потребител
-
Утре ще ходя до сервиза и ще драсна като се разбере какво е.
- Power7
- Потребител
-
Вече съм с чистачки от вчера, но не успях да пиша. Проблема беше в една бикса някъде при бушоните при двигателя, майстора я смени и всичко е наред вече. Дори съм имал сензор на стъклото. благодаря на всички които се отзоваха. Ако някой се интерсува от ел техник да ми пише ще дам кординати.
- boris
- старши ентусиаст
-
- Кара: X5
Мхххм, буксата на релето на чистачките. Колкото до ел. техника ти, ако това са негови думи:
по-добре да не се възползват хората от него.
Power7 написа: колата е е38 730Д фейслифта и нямала релета само модул ама да видим.
по-добре да не се възползват хората от него.

- Power7
- Потребител
-
Може, Може ама нали ги оправи така че съм доволен за сега.
10 мнения
• Страница 1 от 1