Централно заключване?
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
Централно заключване?
Здравейте,
преди няколко дни си играх с бутона за централно заключване и оттогава предна дясна врата не иска да се отваря отвън. Знае ли някой как се настройват тези неща и как примерно да го програмирам след определена скорост да се заключва цялата кола? Мерси!
преди няколко дни си играх с бутона за централно заключване и оттогава предна дясна врата не иска да се отваря отвън. Знае ли някой как се настройват тези неща и как примерно да го програмирам след определена скорост да се заключва цялата кола? Мерси!
- asennikolov
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е 38 740i 1999г.
- Мечтае да кара: Lockheed SR-71 Blackbird
Re: Централно заключване?
Сигурно ли е, колега, че не е замръзнала? Че в тия сибирски студове и постоянни снеговалежи знае ли човек къде влиза вода и замръзва...
Не мисля, че е замръзнала колега. Вратата се отваря абс. нормално отвътре. Не са залепнали уплътненията, а и ръкохватката отвън прави нормален ход. Интересното е, че задните врати са ОК. Нещо базиках аз и от това стана така.
- ge_a
- Е30 IS Crasher
-
- Кара: Е30 М42Б18, E61 M54B25
Disasterr написа:Не мисля, че е замръзнала колега. Вратата се отваря абс. нормално отвътре. Не са залепнали уплътненията, а и ръкохватката отвън прави нормален ход. Интересното е, че задните врати са ОК. Нещо базиках аз и от това стана така.
Според мен е чисто съвпадение, че докато си си играл с копчето за централното е престанала да се отваря вратата. Аз имам същия проблем и се оказа че на ръкохватката има едни зъбчета, които опъват едно жило, което пък отваря вече вратата. Та при мен се е отчупило зъбче и сега не прави достатъчен ход на жилото за да отвори, като го при бутам с пръст си отваря(това на свалена кора на вратата). Та колега може да свалиш ръкохватката и да видиш дали случайно нямаш същия проблем

Най-обичам да вадим теловете на гумите !!!

- asennikolov
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е 38 740i 1999г.
- Мечтае да кара: Lockheed SR-71 Blackbird
Според мен е чисто съвпадение, че докато си си играл с копчето за централното е престанала да се отваря вратата. Аз имам същия проблем и се оказа че на ръкохватката има едни зъбчета, които опъват едно жило, което пък отваря вече вратата. Та при мен се е отчупило зъбче и сега не прави достатъчен ход на жилото за да отвори, като го при бутам с пръст си отваря(това на свалена кора на вратата). Та колега може да свалиш ръкохватката и да видиш дали случайно нямаш същия проблем
[/quote]
И аз предполагам, че е изключение и нещо се е повредило точно в този момент. Просто няма никаква логика да не се отваря само предна дясна врата.

И аз предполагам, че е изключение и нещо се е повредило точно в този момент. Просто няма никаква логика да не се отваря само предна дясна врата.
Може и така да е. Само със сваляне на ръкохватката ли мога да го проверя или трябва цялата кора да сваля?
Незнам точно откъде може да ти е проблема , но виж това , може да ти помогне
http://www.bimmerboard.com/forums/posts/516840
Това пък е тип 'основен ремонт през аспуха'
http://www.bimmerboard.com/forums/posts/797484
http://www.bimmerboard.com/forums/posts/516840
Това пък е тип 'основен ремонт през аспуха'

http://www.bimmerboard.com/forums/posts/797484
- ge_a
- Е30 IS Crasher
-
- Кара: Е30 М42Б18, E61 M54B25
Disasterr написа:Може и така да е. Само със сваляне на ръкохватката ли мога да го проверя или трябва цялата кора да сваля?
Можеш само със сваляне на ръкохватката да го установиш, не е нужно да сваляш и кората, но това ако проблема ти е идентичен на моя

Най-обичам да вадим теловете на гумите !!!

8 мнения
• Страница 1 от 1