Проблем скорости 750i
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
Проблем скорости 750i
Здравейте колеги,
имам проблем със скоростите, първо отказа R, след няколко дена даде проблем и на D.. Не знам още кой точно е модела на автомата, иначе е старата кутия, колата е '95. Някаква идея как да процедирам, да сте чули някой да продава такава) За сега мисля да отида до Джемини, ако някой има по-добра идея или да ме ориентира в цените ще съм благодарен)
имам проблем със скоростите, първо отказа R, след няколко дена даде проблем и на D.. Не знам още кой точно е модела на автомата, иначе е старата кутия, колата е '95. Някаква идея как да процедирам, да сте чули някой да продава такава) За сега мисля да отида до Джемини, ако някой има по-добра идея или да ме ориентира в цените ще съм благодарен)
- Дифашир
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е38 V8 bi TURBO & Е34 М52
- Мечтае да кара: http://www.youtube.com/watch?v=8VOULfir ... re=related
Re: Проблем скорости 750i
моята турбина имаше шумове и я рециклираха в Джемини и пак има само че са малко по-слаби.Шумовете когато работи на празен ход.След като включа на скорост утихва.Звънях им след това няколко пъти но никой не ми вдигна.....има хора които са доволни ,но аз не съм аааа и олекнах със 480 лв. и 50,60 лв Еконт
.но не мога да ти предложа къде да отидеш за съжаление.

На мен хора, вещи в занаята (тъй като аз не съм по техническите части) ми препоръчват да сменя кутията с нова, че ремонта бил много тънка работа и малко хора могли да го направят като хората, а и на същите надали ще им се занимава. От друга страна на мен все ми се струва, че ремонт е по-добрата алтернатива, защото поне знаеш че си го сменил, а иначе втората ръка кутия пак не знаеш до кога ще изкара. Ако приемем, че втора ръка кутия е по-изгодно да се вземе, а ремонт/рециклиране излиза по-скъпо, би ме интересувала разликата, защото съм склонен да дам повече, но да знам че я правя за 'последно'.
- asennikolov
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е 38 740i 1999г.
- Мечтае да кара: Lockheed SR-71 Blackbird
basson написа:На мен хора, вещи в занаята (тъй като аз не съм по техническите части) ми препоръчват да сменя кутията с нова, че ремонта бил много тънка работа и малко хора могли да го направят като хората, а и на същите надали ще им се занимава. От друга страна на мен все ми се струва, че ремонт е по-добрата алтернатива, защото поне знаеш че си го сменил, а иначе втората ръка кутия пак не знаеш до кога ще изкара. Ако приемем, че втора ръка кутия е по-изгодно да се вземе, а ремонт/рециклиране излиза по-скъпо, би ме интересувала разликата, защото съм склонен да дам повече, но да знам че я правя за 'последно'.
Колега, само мнение - и да я ремонтираш, ще сменят само повредените части и нямаш никаква гаранция, че скоро няма пак да стане нещо. За съжаление колите ни, макар и Е38, не са в първа младост... А ако попаднеш на калпав сервиз, не ми се говори... Ако искаш да си сигурен, намери си заводски рециклирана кутия, но колко ли би струвала? Чувал съм, че ги продават в Германия, което също усложнява нещата.
Аз лично, ако не открия наистина добър сервиз, препоръчан от повече колеги, бих потърсил кутия втора употреба с уговорка да мога да я върна, ако е скапана. Защото като си купих колата по-миналата година, патих от калпав сервиз, който ми препоръчаха от форума. На колегата, който го препоръча (а той е добро момче!) са свършили работа, но аз бях тотално разочарован.
Желая успех!
4 мнения
• Страница 1 от 1