странно вибриране на 728
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
13 мнения
• Страница 1 от 1
- steel_nick
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е38 и е34
- Мечтае да кара: АН 225
странно вибриране на 728
Привет колеги,
току що, докато направих едно леко дрифтче (при обратен завой) с 728 фейслифт на ръчни предавки колата изведнъж започна да вибрира откъм двигателя, може ли да съм прецакал нещо като предавки и затова да се получава? Вибрацията си остава и на паркинг, има ли нещо на което да обърна внимание или направо да ходя на доктор?
току що, докато направих едно леко дрифтче (при обратен завой) с 728 фейслифт на ръчни предавки колата изведнъж започна да вибрира откъм двигателя, може ли да съм прецакал нещо като предавки и затова да се получава? Вибрацията си остава и на паркинг, има ли нещо на което да обърна внимание или направо да ходя на доктор?
BMW Power
- Neeky
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: го на М3мицин
- Мечтае да кара: Е36 М3
Re: странно вибриране на 728
Колата автоматик ли е? Ако, да то вероятно хидротрансформатора ти е сдал!
Но все пак нека и някой друг да се изкаже.
Успех!

Но все пак нека и някой друг да се изкаже.
Успех!

- anzak
- старши ентусиаст
-
- Кара: F07 535D
- Мечтае да кара: SL500
- Дифашир
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е38 V8 bi TURBO & Е34 М52
- Мечтае да кара: http://www.youtube.com/watch?v=8VOULfir ... re=related
но двигателя прекъсва ли или си работи като часовник?ако е така +1 за турбината на кутията или тампон било на двигателя или кутията.
- steel_nick
- кандидат ентусиаст
-
Двигателя си работи без проблем, не прилича на свещ - ще го огледам за тампони, наистина тресенето напомня за такъв проблем.
Как мога да разбера дали ядовете идват от тази турбина на кутията?
Как мога да разбера дали ядовете идват от тази турбина на кутията?
BMW Power
- steel_nick
- кандидат ентусиаст
-
Пичове,
разбрах какъв е проблема - счупил съм перката 2 лъча съвсем ги няма, някои от другите са със счупени върхове.
разбрах какъв е проблема - счупил съм перката 2 лъча съвсем ги няма, някои от другите са със счупени върхове.
BMW Power
- victor2k
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 740iA
- Детайли за колата: 2000 740iA Sport
steel_nick написа:Пичове,
Нещо поразено по мотора има ли?
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
victor2k написа:steel_nick написа:Пичове,
Нещо поразено по мотора има ли?
Ще е чудо невиждано ако няма поражения.
Колега, огледай много внимателно двигателния отсек, за да няма изненади в неподходящ момент.

- steel_nick
- кандидат ентусиаст
-
Кажете за какво да гледам. Като цяло много ми е чудно как така се е счупила или по-скоро какво я е счупило.
До колкото разбрах една нова перка струва 50тина кинта, мисля сам да си я сменя, и без това обичам сам да си бъзикам колата, само да намеря някое топло местенце...
До колкото разбрах една нова перка струва 50тина кинта, мисля сам да си я сменя, и без това обичам сам да си бъзикам колата, само да намеря някое топло местенце...
BMW Power
- Дифашир
- младши ентусиаст
-
аз имах проблем с дуфузьора.Перката опираше от едната страна леко и го изместих малко така че перката да иде в средата.Наложи се да сменя тампоните на двигателя и перката,дифозьора всичко си дойде на мястото.С други думи тампоните бяха се спатаксали и се сменя положението на двигателя следователно и на перката.Може и при теб да е нещо такова и да се счупили витлата.
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
Дифашир написа:аз имах проблем с дуфузьора.Перката опираше от едната страна леко и го изместих малко така че перката да иде в средата.Наложи се да сменя тампоните на двигателя и перката,дифозьора всичко си дойде на мястото.С други думи тампоните бяха се спатаксали и се сменя положението на двигателя следователно и на перката.Може и при теб да е нещо такова и да се счупили витлата.
И тампони на скоростите задължително заедно с тези на мотора.
Те се късат май по подразбиране

- Дифашир
- младши ентусиаст
-
cod-cdbp написа:Дифашир написа:аз имах проблем с дуфузьора.Перката опираше от едната страна леко и го изместих малко така че перката да иде в средата.Наложи се да сменя тампоните на двигателя и перката,дифозьора всичко си дойде на мястото.С други думи тампоните бяха се спатаксали и се сменя положението на двигателя следователно и на перката.Може и при теб да е нещо такова и да се счупили витлата.
И тампони на скоростите задължително заедно с тези на мотора.
Те се късат май по подразбиране
ами да ти кажа карах я така около 2 години и половина,всъшност така я взех но нямаше вибрации и тем подобни както и да е .... та толкова време я карах а преди това колко са я карали така не знам,а 6 месеца след като ги смених,смених и на кутията само едния се беше закъсал съвсем леко.
- prostia
- младши ентусиаст
-
- Кара: e28 e30 e38
провери си радиатора за течове като свалиш перката някое парче може да се е забило в радиатора
а пречината 95% е от тампоните
а пречината 95% е от тампоните

13 мнения
• Страница 1 от 1