Голям проблем с Е38 730 IA
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
22 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- anzak
- старши ентусиаст
-
- Кара: F07 535D
- Мечтае да кара: SL500
Re: Голям проблем с Е38 730 IA
ами вземете ги откачете да видим ще почне ли да работи на 4 цилиндъра колата и да пращи и да гърми в ауспуха докато не загрее сондата я няма в играта
Барай шишарката Минкеее ....
- St-George
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E38 M62B35
Добре де - аз от опит ти казвам че смених сондата и се оправи. Ако искаш мога да ти я продам старата, щом пък нищо и няма...
Сондата на студено не отчита - факт, ама точно затова в нея влизат и едни кабелчета за подгрев за да я държат в работен температурен диапазон и да подава коректни стойности към ЕКУ-то
Явно при мен самия подгрев нещо беше заминал

Сондата на студено не отчита - факт, ама точно затова в нея влизат и едни кабелчета за подгрев за да я държат в работен температурен диапазон и да подава коректни стойности към ЕКУ-то
Явно при мен самия подгрев нещо беше заминал
- victor2k
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 740iA
- Детайли за колата: 2000 740iA Sport
Колега откри ли проблема
Аз само да обадя за централните духалки, че още на есен ги пробвах и духаха хладно, тогава реших, че самото парно е прецакано (радиатор, хид. клапани, доп. моторче) а се оказа, че от там топло не духа, за сметка на това в краката може да ти стопи обувките... Има ли колеги на които през централните им духа горещо?
Едни врати напред
- RORO
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше 30,38,39 вече само Гранд Чероки
- Мечтае да кара: Грейдер на Ибиза
Има ама не са с БМВ ,а с еднодневки
.

След доста лутане най-после мисля че открих проблема. Дросел клапата не се затваря. Сутринта развих тръбата точно след въздушния филтър и сложих кутия от цигари (нямах друго под ръка) и двигателя заспа. Имам опасения, че и дебитомера е заминал въпреки че на диагностика не излиза нищо.... Сега ми е интересно само датчика на дросела ли се сменя и каква цена ще да е
22 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2