Печката (барем и с дистанционно) .. умря!
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
- IceFire
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E38 740D BiTurbo 245 HP '99
- Мечтае да кара: E38 740D BiTurbo 245 HP '99
Печката (барем и с дистанционно) .. умря!
Здравейте,
Ето, че редом с хлабите колко се радвам на печката, дойде и момента да се похваля, че... умря. А си има и дистанционното дори и всичко си работеше супер...
Но в известен период започна да не пали ВСЕКИ ПЪТ - като я пусна - веднъж тръгне, веднъж видя, че не е тръгнала. И ето, че след още време стана така, че не пали изобщо. Нито с дистанционното (но като натисна, за миг светва и угасва лампичката - сигнала работи); нито от самата кола с DIRECT MODE.
На диагностиката без да искаме изчистихме грешките и ни показа само една нова, CUT OUT UNDER VOLTAGE. Какво може да и е?
Много си я обичам (естествено) ...
Ето, че редом с хлабите колко се радвам на печката, дойде и момента да се похваля, че... умря. А си има и дистанционното дори и всичко си работеше супер...
Но в известен период започна да не пали ВСЕКИ ПЪТ - като я пусна - веднъж тръгне, веднъж видя, че не е тръгнала. И ето, че след още време стана така, че не пали изобщо. Нито с дистанционното (но като натисна, за миг светва и угасва лампичката - сигнала работи); нито от самата кола с DIRECT MODE.
На диагностиката без да искаме изчистихме грешките и ни показа само една нова, CUT OUT UNDER VOLTAGE. Какво може да и е?
Много си я обичам (естествено) ...
- rottweiler
- ентусиаст
-
- Кара: шлеп
Re: Печката (барем и с дистанционно) .. умря!
да не би напрежението на акумулатора да под някакъв минимум и затова да не сработва?

- IceFire
- кандидат ентусиаст
-
Това е логично (под 11 волта не я пуска, мисля); обаче уви. Акумулатора ми е Варта Старт/Стоп за 530 кинта и може да се ползва като тягов. Взех си го до някъде именно за да си се кефя на печката колкото си искам...
- IceFire
- кандидат ентусиаст
-
Помогнете бе хора, искам си печкатаааа !
От WEBASTO ми казаха да си гледам работата - щом е седма серия, не можели да прочетат печката и да съм си ходел в БМВ!
( http://rheamp.bg/serviz-chasti.php )
Помощ! Останах си без печица...
От WEBASTO ми казаха да си гледам работата - щом е седма серия, не можели да прочетат печката и да съм си ходел в БМВ!
( http://rheamp.bg/serviz-chasti.php )
Помощ! Останах си без печица...
4 мнения
• Страница 1 от 1