Започна реставрацията на зелената мръсница :)
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
Започна реставрацията на зелената мръсница :)
Здравейте колеги поради факта че я зазимявам
вече мисля че е време да премахна някои стари проблеми преди да излезе от бокса голямата ми мръсница 40И
имам следните проблеми ако някои може да помогне с йнфо за нещо или някои със проблема решен и кои му го е решил ако е по сложно разбира се
1.Задните прозорци не се отварят нито отпред нито отзад като цакам копчетата чувам цъкане под пасажера
2.Ел-а на Пасажера не работи :/ работеше преди да се зазими (2 -3 месеца)
3.Централното на задните врати също не работи (и със ключа и вътре с копчето и от алармата)
4.Задните колони на вратите и на кората също не работът
Мене ми намирисва на някакъв общ проблем ако имате нещо полезно за мене благодаря ако го споделите.

1.Задните прозорци не се отварят нито отпред нито отзад като цакам копчетата чувам цъкане под пасажера
2.Ел-а на Пасажера не работи :/ работеше преди да се зазими (2 -3 месеца)
3.Централното на задните врати също не работи (и със ключа и вътре с копчето и от алармата)
4.Задните колони на вратите и на кората също не работът
Мене ми намирисва на някакъв общ проблем ако имате нещо полезно за мене благодаря ако го споделите.
- victor2k
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 740iA
- Детайли за колата: 2000 740iA Sport
Re: Започна реставрацията на зелената мръсница :)
За задните врати можеш да почнеш с бушон 29. Ако не е това, може да са кабелите или куплунзите във вратите
За говорителите на корите трябва да свалиш задната седалка, първо се вади дъното, а облегалката след това е на 6 болта. Кората на нещо подобно на щипки.
Почни от някъде
За говорителите на корите трябва да свалиш задната седалка, първо се вади дъното, а облегалката след това е на 6 болта. Кората на нещо подобно на щипки.
Почни от някъде
- kilikandzer-power
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E38
- Мечтае да кара: M3 E46
- Детайли за колата: Individual Executive 728ILA
Re: Започна реставрацията на зелената мръсница :)
Като за начало свали корите на вратите и виж дали отива напрежение до моторчето на ел. механизма за стъклото, същото го провери и за централното. Ако има волтаж значи всичко е клинджасало и трябва едно хубаво разглобяване, изчистване, смазване където трябва и сглобяване. За тонколоните колегата над мен е написал какво да направиш.

На диностенда виждаш това което очакваш, но на улицата разбираш истината !
4 мнения
• Страница 1 от 1