Питане относно 730d???
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
Питане относно 730d???
Здравейте колеги!Въпросът ми е има ли Е38 730d 218к.с.,тъй като спорим с мой познат.Според това което аз съм изчел,има 184к.с. и 193к.с.И дали са истина думите на собственика,че гори 9 дизел градско,което ми се струва трудно за такава кола?
- ddinobot
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: SR1 NORMANDY
- Мечтае да кара: 320 turbo DRM
Re: Питане относно 730d???
Колега Е38 с 218 коня няма!(Прав си за 184 и 193) Въпросния мотор с 218 коня се слага след 2002г, но на новата седмица Е65, както и на Х5 и на Е60/61. А разхода от 9l/100km ми се струва нереален 

- Дифашир
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е38 V8 bi TURBO & Е34 М52
- Мечтае да кара: http://www.youtube.com/watch?v=8VOULfir ... re=related
може да е 9 ама масло
.... сега сриозно.Разхода зависи от това кой кара и къде кара.Например моята кола като я кара жена ми смъква разхода с поне 2 литра.За градско ...... в кой град?Помисли малко ако се кара в Гълъбово където няма светофар,или Свищов където има 1 можеш да си бръмчиш колкото искаш.В големите градове особенно в пиковите часове картината е съвсем друга.

Собственика на колата е от Смолян тоест планинско градско,така ,че този разход ми се струва нереален.А за конските сили благодаря за информацията.
Никакъв шанс за 9 градско. Моят TDS дава 10-11, като не я тормозя. Впрочем, точно за този мотор съм чувал, че хвърля турбина, но може и да не е вярно.
5 мнения
• Страница 1 от 1