Нов потребител

7-ма серия ('95 - '01)

Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: Entwicklung 38
Мечтае да кара: B12

Re: Нов потребител

Мнение от 7BREYTON » 29 Авг 2011, 19:42

saigon написа:Колеги, абе рових из темата на колегата Дифашир относно хидравличното масло за багажника на е38-цата, но за мое голямо съжаление, не откривам такова нито в Камор Ауто, нито в Дару Кар. По - скоро в Дару Кар го имат като артикул, има си и цена, но наличност - нула. Дайте някакви идеи, как мога да си набавя такова масло, че нещата с багажника ми са зле. Вие от чужбина ли сте го поръчали, някакъв заместител няма ли?

"в Дару Кар го имат като артикул, има си и цена, но наличност - нула" - Какво значи това, че си проверил в сайта ли, и дотам ли?. Поръчай на БМВ дилъра и ще ти го донесът/доставят след седмица от Германия. Тва е един от вариантите де.

Потребител
Аватар

Мнение от saigon » 29 Авг 2011, 20:31

7BREYTON написа:
saigon написа:Колеги, абе рових из темата на колегата Дифашир относно хидравличното масло за багажника на е38-цата, но за мое голямо съжаление, не откривам такова нито в Камор Ауто, нито в Дару Кар. По - скоро в Дару Кар го имат като артикул, има си и цена, но наличност - нула. Дайте някакви идеи, как мога да си набавя такова масло, че нещата с багажника ми са зле. Вие от чужбина ли сте го поръчали, някакъв заместител няма ли?

"в Дару Кар го имат като артикул, има си и цена, но наличност - нула" - Какво значи това, че си проверил в сайта ли, и дотам ли?. Поръчай на БМВ дилъра и ще ти го донесът/доставят след седмица от Германия. Тва е един от вариантите де.

Колега, днеска и по телефона се уверих, че го нямат :) И не само там. В м-кар също няма наличност. С две думи всички официални представители го нямат на склад. За поръчката си прав, но аз искам да се налее маслото преди сряда, щото заминавам на море и с всичките багажи ще ми е малко неудобно, ако всеки път се мъча с багажника... Както писах и по-назад, предлагат ми масло от е65, но не знам дали ще е ОК. Различава ли се от това на е38?

ПП. Кога се променя това с чакането за одобрение на мненията от админ?

ентусиаст
Аватар
Кара: Entwicklung 38
Мечтае да кара: B12

Мнение от 7BREYTON » 06 Сеп 2011, 19:57

saigon написа:Колега, благодаря за подробните отговори, клипчета и снимки. Да, колата е производство 11/01. На мен DVD и TV не ми трябват, ама имаме малко дете, което определено ще успеем да залъжем по време на по дълълг път с някое филмче за Мики Маус, примерно :mhihi: Уж вече всичко за колата е на 99 % уговорено, та в Петък ми предстои пререгистрация, прехвърляне, диагностика и т.н. Искам да ви питам нещо друго - интересува ме дали тази кола, с тази година на производство има системата ISOFIX за закрепване на детски столчета? Значи аз онази вечер пипах по задните седалки, но не успях да намеря. Някой от вас има ли на неговия модел? Ако тази кола няма, дали може да се сложи системата в БМВ?

Ето:

http://www.bimmerboard.com/members/magn ... _Hooks.pdf

http://www.bimmerboard.com/forums/posts/73826

Изображение

72 11 8 174 091 – Spacer
72 11 8 174 092 – Spacer
07 11 9 910 376 – Washer [2]
72 11 8 191 870 – Hex Bolt [2]
72 14 7 014 809 – Cap Cover [2]
72 14 7 014 812 – Hook [2]

Потребител
Аватар

Мнение от saigon » 27 Сеп 2011, 11:04

Колеги, дайте някакви идеи за връзване на Ipod / IPhone към системата на колата. Ще ми се, ако може да плейва музика и филми, ако може и блутуут да се използва, ще е добре, но не е задължително. Има варианти да си купя някакъв различен плеър с монитор направо, но този на колата ми е някак сантиментален и ми се ще да си го използвам... Гледам, че някои колеги цели PC-та са успели да вържат, как става това :?: Търсих из форума, но много от темите са без конкретни решения.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 730 d
Мечтае да кара: X5

Мнение от mpp82 » 27 Сеп 2011, 21:43

Предишна

Назад към Е38