проблем е38
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
- vanko_penkov
- Потребител
-
проблем е38
колеги незнам кво стана ама се наложи да хвана такси моята е38 ме остави .Та по вапроса с проблема качвамсе аз в нея давам на контакт и изчаквам да подгрее трагвам да паля няма ток и се чу някои реле как прецъка както и да е, пуснах я надоло и запали но почнаха да премигват блокажа,акомолатора и аибиеса непосмях да карам и я паркирах пак ,сега сам смакнал акомолатора да се зарежда но по на там кво да прая ??????????? мерси предварително
- dobromir
- младши ентусиаст
-
- Кара: Бмв
- Мечтае да кара: Памела Андерсен
- Детайли за колата: Поръчкова с фул екстри
Re: проблем е38
Еми може само акумулатора ти да е заминал затова така да става .. 

- RORO
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше 30,38,39 вече само Гранд Чероки
- Мечтае да кара: Грейдер на Ибиза
Това от раз ли ти ги направи?Защото направо си е акумулатор,а да не си усетил до сега признаци, малко ми намирисва на не добро зареждане от страна на алтернатора или пък твърде често палиш и се движиш на къси разстояния и тя (батерията)не може да се възтанови .Помисли?
- vanko_penkov
- Потребител
-
да от раз стана преди няколко месеца бе6е преебан стартера и тогава запичаше нешто и колкото ток да имаше палеше когато си искаше но го оправих, дали може да го е скапал? а дали изобшто е от него,не ми харева как премигват
RORO написа:Това от раз ли ти ги направи?Защото направо си е акумулатор,а да не си усетил до сега признаци, малко ми намирисва на не добро зареждане от страна на алтернатора или пък твърде често палиш и се движиш на къси разстояния и тя (батерията)не може да се възтанови .Помисли?
Vanko,чуй кво ти вика RORO и оправи заглавието на "проблем с акумулатора".
Е38 не правят проблеми.

Габровеца най-обича: Да пуши на муфта, да е с чужда жена и да кара по инерция....
- vanko_penkov
- Потребител
-
мерси колеги за саветите проблема е от него всичко е ок вече.темата е заклучена вече 

- RORO
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше 30,38,39 вече само Гранд Чероки
- Мечтае да кара: Грейдер на Ибиза
vanko_penkov написа:да от раз стана преди няколко месеца бе6е преебан стартера и тогава запичаше нешто и колкото ток да имаше палеше когато си искаше но го оправих, дали може да го е скапал? а дали изобшто е от него,не ми харева как премигват
Може да имаш някъде и хлабава връзка ,клеми на акумулатор,или плюсов на стартера или пък масата от купето към мотора.
Е какво ти не го ли зареди този акумулатор на зарядка,погледна ли дали има електролит след зареждането пак ли не пали и премигват??Трябва да се премери акумулатора след престой и колко зарежда алтернатора така от дистанция.... не става
7 мнения
• Страница 1 от 1