Ел. багажник не се затваря добре

7-ма серия ('95 - '01)

Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори

Потребител
Аватар

Ел. багажник не се затваря добре

Мнение от ejay007 » 27 Авг 2011, 10:17

Здравейте колеги,
след дълго ровене из бравите и т,н не успях да го оправя и реших да се допитам до вас. Проблема е че багажника преди време си работеше нормално, а сега като го затварям си поема на вътре както трябва да е и после се вдига леко нагоре - пак стои затворен но е нагоре все едно че е отворен... да не се е получило поради вадене на акомулатора или нещо от сорта нямам идея...колата е 750 ако има някакво значение макар че и на 735-цата ми беше еднакъв механизма.

Благодаря предварително
Поздрави

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е38 V8 bi TURBO & Е34 М52
Мечтае да кара: http://www.youtube.com/watch?v=8VOULfir ... re=related

Re: Ел. багажник не се затваря добре

Мнение от Дифашир » 01 Сеп 2011, 17:20

ако съм разбрал парвилно багажника ти е с помпа и с копче се отваря и затваря,и след като се затвори ключалката си го прибира за да уплътни напълно,а при теб всичко работи но когато се затвори остава открехнат! на мен ми се е случвало ако това ти е проблема разглобяваш ключалката и нй-вероятно вътре има една пружинка която вече се е скъсала.само да кажа че когато я слобиш е хубаво да я оставиш малко хлабава и да затвориш така за да се намести на място за да се саморегулира и после я стягаш.даже помня че аз влизах вътре да я гледам дали ляга както трябва, :nono: но задължително трябва да има някой от вън да ти отвори че иначе ства много лошо !!!

Потребител
Аватар

Re: Ел. багажник не се затваря добре

Мнение от ejay007 » 13 Сеп 2011, 23:55

Да колега мисля че е такъв както ти го описваш просто не уплътнява добре и стои леко открехнат явно трябва да го отворя отзад този механизъм да видим какво става вътре с тази пружинка.

Благодаря
Поздрави

Назад към Е38