Искам да си сменя мотора на Е38
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
Искам да си сменя мотора на Е38
Искам да си сменя мотора на моето БМВ 725. Намерих си мотор и скорости от БМВ 330д е46 . Интересуваме дали са съвместими и какво още ще ми трябва освен тези неща. Не искам да си сменям колата, защото купето и интериора са ми перфектни, също така и сегашния двигател и скорости вече ги карам 60К и съм много доволен само дето ми се иска 1 идея по-голямо вървене. Имал съм преди е38 740.
Предварително ви благодаря!
Предварително ви благодаря!
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
Re: Искам да си сменя мотора на Е38
A защо не помислиш върху темата - друго Е38 с твоя интериор и тн ?
Някак си по "легално" е спрямо КАТ МАТ и всякаква такава сган, за която двигателя на една кола, не е резервна част като в белите държави
Някак си по "легално" е спрямо КАТ МАТ и всякаква такава сган, за която двигателя на една кола, не е резервна част като в белите държави

- St-George
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E38 M62B35
Аз да използвам темата на колегата (да ме прощава за което)
Колата е 735i 97', M62B35 - и започва да ме блазнят 50на коня в повече на M62B44. Та ако река да бодна такъв мотор какво ще ми е нужно ?
компютъра, инсталацията мисля са еднакви. Въпросът ми е за скорости и трансмисията назад дали са съвместими ?
Също така всмукателни/изпускателни колектори... генерацията ?
На първо четене се сещам се че на по-новите мотори M62B44TU газта не е с жило, може ли да сложа такъв и освен педала за газта какво още ще ми е нужно.

Колата е 735i 97', M62B35 - и започва да ме блазнят 50на коня в повече на M62B44. Та ако река да бодна такъв мотор какво ще ми е нужно ?
компютъра, инсталацията мисля са еднакви. Въпросът ми е за скорости и трансмисията назад дали са съвместими ?
Също така всмукателни/изпускателни колектори... генерацията ?
На първо четене се сещам се че на по-новите мотори M62B44TU газта не е с жило, може ли да сложа такъв и освен педала за газта какво още ще ми е нужно.

Лично мнение,говорих с доста хора по въпроса, по-добре недейте. Много разправии и разходи. С тиа пари,продавате старата и додавате за тази,която ви харесва. Иначе и мен ме кефи моята като салон и отвън и я искам с по-такъв двг,ама.....аз сменявам колата и жената направо:)
- furiozo
- младши ентусиаст
-
- Кара: 535i, S500
най - лесно е да се напазарува една англичанка с желания мотор и swap 

6 мнения
• Страница 1 от 1