Покупка на 735и Ванос
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
27 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- Metodman
- Потребител
-
- Кара: E38 M52B28TU
Re: Покупка на 735и Ванос
Значи може и да не е от същия мотор????? Какво ще рече захвата, широката букса ли? Ако е така от кои други модели става като за този, и има ли значение годината? Има светлина в тунела 

Притежавам всички добродетели които ненавиждаш и нито един от пороците на които се възхищаваш...
- Metodman
- Потребител
-
Вчера ходихме до Камор.....До диагностика не се стигна, че момчето вика първо виж колко ще ти струват нещата които ще ти кажа сега и си помисли че не виждам смисъл да ти взимам парите и за диагностика...
Та:
- Теч на масло от мотора отдолу някъде( за уплътняване, така ми каза)
- Теч ма масло от скоростна кутия ( за уплътняване )
- Теч от хидравлична помпа
- Теч на бензин от резервоара от двете страни
- Свети лампа на еърбег, не работи стрелката на километража и стрелката за моментния разход на гориво
- Окачване не сме гледали но на път към сервиза и обратно не чух никакви шумове..
- ABS (DSC) модула човека от къщата каза че ще го оправи ако се стигне до сделка
Отправих питане към няколко доверени сервиза тук във форума за евентуалната стойност на ремонтите, но трябва да се види на място от къде точно са течовете..... според вас има ли смисъл да се занимавам или да търся нещо друго???

- Теч на масло от мотора отдолу някъде( за уплътняване, така ми каза)
- Теч ма масло от скоростна кутия ( за уплътняване )
- Теч от хидравлична помпа
- Теч на бензин от резервоара от двете страни
- Свети лампа на еърбег, не работи стрелката на километража и стрелката за моментния разход на гориво
- Окачване не сме гледали но на път към сервиза и обратно не чух никакви шумове..
- ABS (DSC) модула човека от къщата каза че ще го оправи ако се стигне до сделка
Отправих питане към няколко доверени сервиза тук във форума за евентуалната стойност на ремонтите, но трябва да се види на място от къде точно са течовете..... според вас има ли смисъл да се занимавам или да търся нещо друго???
Притежавам всички добродетели които ненавиждаш и нито един от пороците на които се възхищаваш...
- mpp82
- младши ентусиаст
-
- Кара: 730 d
- Мечтае да кара: X5
Всичко зависи колко ще са ти скъпи ремонтите и колко ще ти свалят от тях при покупката.
- boris
- старши ентусиаст
-
- Кара: X5
Тя се разтекла от всякъде горката
Потърси по-добър екземпляр колега, прекалено много проблеми, дори и за кола на тези години, освен ако не е уникално запазено купе и интериор...

Потърси по-добър екземпляр колега, прекалено много проблеми, дори и за кола на тези години, освен ако не е уникално запазено купе и интериор...

- RORO
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше 30,38,39 вече само Гранд Чероки
- Мечтае да кара: Грейдер на Ибиза
Добре де,кажи какви пари и търсят на тая кола?В това и състояние?
- Metodman
- Потребител
-
boris_k написа:Тя се разтекла от всякъде горката![]()
Колега точно за това се замислям понеже наистина е много запазено купето, а салона е като нов......
RORO написа:Добре де,кажи какви пари и търсят на тая кола?В това и състояние?
Търсят и 10 на колицата, с още едини джанти 17" ми я дава 4е тези 19-ки са заварявани..... и бартер ще правим с доплащане от моя страна.
- RORO
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше 30,38,39 вече само Гранд Чероки
- Мечтае да кара: Грейдер на Ибиза
Според мен това са доста пари за тия всички дефекти,не се знае още какво ще излезе?Ако не си я правиш сам ,а ходиш по сервизи ще ти стъпи поне на още 5.Ако имаш възможност защо не дойдеш на сбирката днес на живо да си поговорим,ще има доста колеги?
- Дифашир
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е38 V8 bi TURBO & Е34 М52
- Мечтае да кара: http://www.youtube.com/watch?v=8VOULfir ... re=related
Ама няма какво направо да идва и след сбирката се качвайте 2,3-ма и отивайте я гледайте.Кажете му на момчето мнение на място и да си прави сметката вече дали му оттърва бартера или да си търси друга!
Здрасти колега,както виждам още се двуомиш,но аз ти казах за тази кола, че не е читава още отдавна и без да ходя на диагностика:) При мен също се нави на бартер за моята тдс-ка, но ми искаше още 4000лв, което за тази "лейка" ,както си установил, не ми беше оферта. При мен проблемът с Юри беше /така се казва шефа там/, че понеже реши да ме изненада каот ми каже че много добре познавал моят двигател.... хех като го чу как работи обаче му стана ясно , че не съм вчерашен.
Отново ти казвам остави я, не е читава. Ако те интересува за тиа пари има една 740ИЛ на Младост 1 на Александър Малинов има я в мобилето. Аз я гледах,няма и нищо на колицата, само уплътненията на капаците горе на двг-то малко изпускат. Но при нея си заслужава да я закачите някъде, човекът е пич,каза че може и на 9500лв да я даде. На мен лично ми допадна много и като стойка и вървеж и най-вече имаше някаква сервизна история по документи,мака ри италианска:)
Отново ти казвам остави я, не е читава. Ако те интересува за тиа пари има една 740ИЛ на Младост 1 на Александър Малинов има я в мобилето. Аз я гледах,няма и нищо на колицата, само уплътненията на капаците горе на двг-то малко изпускат. Но при нея си заслужава да я закачите някъде, човекът е пич,каза че може и на 9500лв да я даде. На мен лично ми допадна много и като стойка и вървеж и най-вече имаше някаква сервизна история по документи,мака ри италианска:)
- Metodman
- Потребител
-
bobiE38 написа:Здрасти колега,както виждам още се двуомиш,но аз ти казах за тази кола, че не е читава още отдавна и без да ходя на диагностика:) При мен също се нави на бартер за моята тдс-ка, но ми искаше още 4000лв, което за тази "лейка" ,както си установил, не ми беше оферта. При мен проблемът с Юри беше /така се казва шефа там/, че понеже реши да ме изненада каот ми каже че много добре познавал моят двигател.... хех като го чу как работи обаче му стана ясно , че не съм вчерашен.
Определено вече не се двуомя колега, наистина доста забележки си имаше колицата, а за тази за която ми говориш при първа възможност ще ида да и хвърля един поглед .......дано да уцеля на италианка дето се казва

Радвам се ,че съм допринесъл з атази трезва преценка. Пиши за тази младостката дългата база,ако си я гледал какви са ти впе1атленията
- victor2k
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 740iA
- Детайли за колата: 2000 740iA Sport
Здрасти,
И аз да дам един съвет, който още 100 човека са ти дали. Огледай (те) много ама много добре. Вземи хора които имат такава или поне е39. Гледайте от интериора до под праговете - вземете си гащеризони ако трябва
Това не е голф, един реглажен/ексцентиречен болт да смениш заради ръжда не струва 5лв може да си сигурен :-) Тия коли са евтини да ги купиш и могат да бъдат много скъпи за ремонти
И аз да дам един съвет, който още 100 човека са ти дали. Огледай (те) много ама много добре. Вземи хора които имат такава или поне е39. Гледайте от интериора до под праговете - вземете си гащеризони ако трябва

27 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2