покупка на 7 серия
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
10 мнения
• Страница 1 от 1
покупка на 7 серия
Здравейте нов съм във форума и до сега не съм пускал теми така ,че се надявам да не оплескам нещо.Та значи от много време съм фен на 7 серия е38 и от скоро съм се навил да си взема такава.Прочетох тука из форума доста неща но не намерих много удоволетворяваща информация за модела който си търся.Та значи спрял съм се на 728i 2000-2001 година.Избрал съм специално този двигател ,защото имах 5-ца със същия и бях доста доволен от него като поведение и подръжка.Прочетох ,че е малко слаб за това купе ,но трябва да отбележа ,че съм доста спокоен шофиор и не мисля ,че ми трябва по голям.
Та желанието ми е ако може да ми дадете малко инфо как е колата като цяла :двигателя здрав ли е,автоматичната скоростна кутия има ли някакви проблеми и каквото още може да ми дадете като съвет.Най-вече ме интересува като цяло качеството на автомобила понеже имам желание да си го карам а не да вися през 2 седмици в сервизите.Колата ще я взимам от чужбина така че ще търся някои доста запазен екземпляр.
Еми това е Благодаря предварително
Та желанието ми е ако може да ми дадете малко инфо как е колата като цяла :двигателя здрав ли е,автоматичната скоростна кутия има ли някакви проблеми и каквото още може да ми дадете като съвет.Най-вече ме интересува като цяло качеството на автомобила понеже имам желание да си го карам а не да вися през 2 седмици в сервизите.Колата ще я взимам от чужбина така че ще търся някои доста запазен екземпляр.
Еми това е Благодаря предварително
- Krasi-1.500000km.
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E38
- Мечтае да кара: E38
Re: покупка на 7 серия
Kолега имал съм четри петици но возията като на е38 няма за двигателя не знам колко е сполучлив за това купе защото моита е дизел но сигурно някаде по форума колегите със мотор 28 са писали усех 

благодаря колега за отговора,сигорно другите колеги са заети да драснат по едно редче,но пък в чуждите форуми намерих доста инфо за модела така че ще започвам търсенето.Мерси на всичи които помогнаха с мнения 

- pit55
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: бос през тръни
- Детайли за колата: 325TDS комбинезон, 728i
Колега, мързела ни е налегнал много яко... всички ни. Нас ни мързи да пишем, тебе те мързи да се разровиш в предишните теми. Да беше погледнал поне две три теми по-доло, тъкмо 728-ца е обсъждана на цели три страници.
Аз от моята съм много доволен.
Успех и късмет в търсенето, и скоро да се похвалиш

pit55 написа:Колега, мързела ни е налегнал много яко... всички ни. Нас ни мързи да пишем, тебе те мързи да се разровиш в предишните теми. Да беше погледнал поне две три теми по-доло, тъкмо 728-ца е обсъждана на цели три страници.

- furiozo
- младши ентусиаст
-
- Кара: 535i, S500
Колега имам точно такъв автомобил. Както може би си забелязъл в другата тема бях писал за е38 728и. Карам я от известно време и съм много доволен - предишните ми коли бяха е36 320и (M52) и е30 318is и мога да кажа, че колата си заслужава всяка минута и всеки лев. Мотора е пъргав, за разлика от всеобщото мнение, че не е за това купе. Колата с него е най - леката седмица от всички е38, което и дава предимвство в завоите и разхода. Моята е с двойния Ванос, което допринася за по - нисък разход, балансирано ускорение. Може да не е като V8 зверовете, но 728и е перфектния баланс между въреж, добър разход ( градско с ограниченията - 13-14 А95, извъградско 7.5-8 зависимост от тежеста на крака
) и лесна поддръжка - на практика този мотор присъства в 3 модела и части колкото искаш - а иначе си е здрав. Моята е с новата автоматична скоростна кутия - Стептроник - много добре върви автомобила с нея. Ако те интересува още нещо - питай

ми за сега разглеждам но като тръгна да взимам ще се допитвам за мнения.благодаря за отговора 

- 7BREYTON
- ентусиаст
-
- Кара: Entwicklung 38
- Мечтае да кара: B12
2000-2001 728i
728i 2.8L M52B28 Petrol I6 142 kW (193 PS; 190 hp) / 280 N·m (207 lb·ft) 1996–2001 -38947 бройки произведени. Пожелавам ти да си намериш от най-последните. Това е.
Ентусиазирал си се за Е38 - скачай смело. Точно в 2000-2001 от която да е Е38.
То си личи запазените и автомобилите които са били карани като за последно.
Късмет.
728i 2.8L M52B28 Petrol I6 142 kW (193 PS; 190 hp) / 280 N·m (207 lb·ft) 1996–2001 -38947 бройки произведени. Пожелавам ти да си намериш от най-последните. Това е.
Ентусиазирал си се за Е38 - скачай смело. Точно в 2000-2001 от която да е Е38.
То си личи запазените и автомобилите които са били карани като за последно.
Късмет.
и аз мисля да е 2000 -2001 щото по-старите ми се виждат доста смачкани пък от тези години все още има екземпляри които са на малко километри и си личи че са пазени
- furiozo
- младши ентусиаст
-
- Кара: 535i, S500
не ги гледай километрите чак толкова
мойта е на 223 хиляди и е в пъти по - изпъната, здрава и лъскава от такива на по 130, нов внос 

10 мнения
• Страница 1 от 1