735i Вашето мнение,препоръки и съвети....
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
735i Вашето мнение,препоръки и съвети....
Привет колеги, изпадна ми да взема такъв модел бмв на изгодна цена в чужбина. Колата е на почти 150к километри и ми изглежда добре. Интересуват ме някакви конкретни слабости има ли този мотор,кутията е типтроник,демек новата. С активното окачване е:) Нямам много време другата седмица се връщам в БГ-то,сега съм в Марсилия. Поздрави и очаквам вашата помощ
Re: 735i Вашето мнение,препоръки и съвети....
Здравей,
това "изглежда много добре" е доста субективно и подлъгващо. От тук няма как да ти направим диагностика на автомобила, който си харесал, затова ще е най-добре да отидеш в БМВ сервиз и да си платиш една диагностика.
п.п. на километража не вярвай, успех
това "изглежда много добре" е доста субективно и подлъгващо. От тук няма как да ти направим диагностика на автомобила, който си харесал, затова ще е най-добре да отидеш в БМВ сервиз и да си платиш една диагностика.
п.п. на километража не вярвай, успех

I am beton!
Вчера ме изпревари една седмица е23 и само като му видях намръщената физиономия в огледалото и послушно се дръпнах вдясно да му направя място да минеА то едно такова лъскаво четкано, лелеййй Акула!
- tngeorgiev
- младши ентусиаст
-
bobiE38 написа:Привет колеги, изпадна ми да взема такъв модел бмв на изгодна цена в чужбина. Колата е на почти 150к километри и ми изглежда добре. Интересуват ме някакви конкретни слабости има ли този мотор,кутията е типтроник,демек новата. С активното окачване е:) Нямам много време другата седмица се връщам в БГ-то,сега съм в Марсилия. Поздрави и очаквам вашата помощ
-да не се шегуваш колега, след като дириш недостатъци на президентска кола, при това на 150к км??))
-моторът м62 е бетон, и в тази модификация ти дава най-ниския разход за 8ак))
E30 1986 318
E30 1993 318
E36 1991 320
E36 1997 328
E38 1997 735
Е46 2002 318
E30 1993 318
E36 1991 320
E36 1997 328
E38 1997 735
Е46 2002 318
- Alexch
- ентусиаст
-
- Кара: ше E39, сега Нисан 370z с 4 врати
- Мечтае да кара: Z8
tngeorgiev написа:-да не се шегуваш колега, след като дириш недостатъци на президентска кола, при това на 150к км??))
-моторът м62 е бетон, и в тази модификация ти дава най-ниския разход за 8ак))
Бетон, бетон ама ако е карал повечко със запушени катализатори да не вземе да се напука

bai_ILIA написа:стига сте се депресирали с ремонти, наслаждавайте се на колите си и радостта от шофирането понеже те ще се развалят със сигурност
4 мнения
• Страница 1 от 1