АПАШИ!!!
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
- el_toro
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E38
АПАШИ!!!
Колеги нощеска ми откраднаха мигачите в кв.Стрелбище. Кокошкари гадни БМВ 7 карат и нямат 20лв за мигачи, егати играчите.....
Какво да прави човек, мислех че е отминало времето на кражбите на чистачки и антени ама съм се излъгал. На всичкото отгоре са взели и оранжевите крушки и фасонките ....... Явно някой е решил бяла отпика да слага. Педали нали сме една шепа Е38 в София, може и да си ги позная някой ден......Добре ,че стоповете са ми оставили
Така че, колеги внимавайте!!!
Какво да прави човек, мислех че е отминало времето на кражбите на чистачки и антени ама съм се излъгал. На всичкото отгоре са взели и оранжевите крушки и фасонките ....... Явно някой е решил бяла отпика да слага. Педали нали сме една шепа Е38 в София, може и да си ги позная някой ден......Добре ,че стоповете са ми оставили

Така че, колеги внимавайте!!!
- furiozo
- младши ентусиаст
-
- Кара: 535i, S500
Re: АПАШИ!!!
Шибана история колега. Гъзари със седмици пък 20лв нямат. Мишки.
- el_toro
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E38
Тъкмо сега ги гледах по 12лв. е бройката 

- boris
- старши ентусиаст
-
- Кара: X5
Мани, наистина смешна история, и аз така една сутрин усъмнах без предните мигачи, бяха някви кристални опушени,голяма рядкост по онова време, та тогава го отдадох на този факт, но все пак си е смях пълен, струваха 60лв чисто нови, може ли на такива цигани да се правят теа хора, гладен народ. Интересното беше, че даже след месец два ги засякох на друга седмица същите мигачи, но бяхме на голям булевард с мантинели по средата и нямаше как да реагирам, пък и после се замислих, че едва ли чак толкова си струват разправиите, да си ги карат, купих си по-хубави. Но инак жалбичката си е пуснах в районното, с много точно описание на мигачите и приспособленията около поставянето им...

- Bъ3eLa_csl
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e12 525
boris_k написа:Мани, наистина смешна история, и аз така една сутрин усъмнах без предните мигачи, бяха някви кристални опушени,голяма рядкост по онова време, та тогава го отдадох на този факт, но все пак си е смях пълен, струваха 60лв чисто нови, може ли на такива цигани да се правят теа хора, гладен народ. Интересното беше, че даже след месец два ги засякох на друга седмица същите мигачи, но бяхме на голям булевард с мантинели по средата и нямаше как да реагирам, пък и после се замислих, че едва ли чак толкова си струват разправиите, да си ги карат, купих си по-хубави. Но инак жалбичката си е пуснах в районното, с много точно описание на мигачите и приспособленията около поставянето им...
То тая жалба, ефекта мисля че е никакъв

- kurleja
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Bmw
- Мечтае да кара: Bmw 760li
Колега в София сме 30 коли от форума бъди сигорен, че ще си ги намериш ако гледаш като караш. И ако дай боже ги скиваш някъде- по два шута..... Утре дупето ще отиде в застрахователната фирма. Ше ми пишеш едно ЛС и ще ти кажа кой ги е пуснал. И ще направим една разходка. За тиия неща си заслужава труда за да не им пипат рачичките повече. Дипеттата със Седмиците където жълтата лампа ще им изгори от светене.Тва е потресаващо, даите да им дадем да се научат да ни пипат по колите понеже са има скъпи частите. Бой бой бой и тва е.
- Krasi-1.500000km.
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E38
- Мечтае да кара: E38
След феса или преди феиса са били мигачите чудя се как са могли да ги свалят мисля че отзад се връзваха с два болта за което трябва да се отвори предния капак или са ги счупили.
- Ilko Ivanov
- некъв ентусиаст
-
- Кара: F02 750iL
8 мнения
• Страница 1 от 1