АПАШИ!!!

7-ма серия ('95 - '01)

Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E38

АПАШИ!!!

Мнение от el_toro » 14 Фев 2011, 13:24

Колеги нощеска ми откраднаха мигачите в кв.Стрелбище. Кокошкари гадни БМВ 7 карат и нямат 20лв за мигачи, егати играчите.....
Какво да прави човек, мислех че е отминало времето на кражбите на чистачки и антени ама съм се излъгал. На всичкото отгоре са взели и оранжевите крушки и фасонките ....... Явно някой е решил бяла отпика да слага. Педали нали сме една шепа Е38 в София, може и да си ги позная някой ден......Добре ,че стоповете са ми оставили :)
Така че, колеги внимавайте!!!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 535i, S500

Re: АПАШИ!!!

Мнение от furiozo » 14 Фев 2011, 13:35

Шибана история колега. Гъзари със седмици пък 20лв нямат. Мишки.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E38

Мнение от el_toro » 14 Фев 2011, 13:45

Тъкмо сега ги гледах по 12лв. е бройката :)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: X5

Мнение от boris » 14 Фев 2011, 13:49

Мани, наистина смешна история, и аз така една сутрин усъмнах без предните мигачи, бяха някви кристални опушени,голяма рядкост по онова време, та тогава го отдадох на този факт, но все пак си е смях пълен, струваха 60лв чисто нови, може ли на такива цигани да се правят теа хора, гладен народ. Интересното беше, че даже след месец два ги засякох на друга седмица същите мигачи, но бяхме на голям булевард с мантинели по средата и нямаше как да реагирам, пък и после се замислих, че едва ли чак толкова си струват разправиите, да си ги карат, купих си по-хубави. Но инак жалбичката си е пуснах в районното, с много точно описание на мигачите и приспособленията около поставянето им...
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e12 525

Мнение от Bъ3eLa_csl » 14 Фев 2011, 17:06

boris_k написа:Мани, наистина смешна история, и аз така една сутрин усъмнах без предните мигачи, бяха някви кристални опушени,голяма рядкост по онова време, та тогава го отдадох на този факт, но все пак си е смях пълен, струваха 60лв чисто нови, може ли на такива цигани да се правят теа хора, гладен народ. Интересното беше, че даже след месец два ги засякох на друга седмица същите мигачи, но бяхме на голям булевард с мантинели по средата и нямаше как да реагирам, пък и после се замислих, че едва ли чак толкова си струват разправиите, да си ги карат, купих си по-хубави. Но инак жалбичката си е пуснах в районното, с много точно описание на мигачите и приспособленията около поставянето им...

То тая жалба, ефекта мисля че е никакъв :dunno: .Така е в нашата проста държава, вече и колите трябва да си гледаме през 5 минути ..
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Bmw
Мечтае да кара: Bmw 760li

Мнение от kurleja » 14 Фев 2011, 23:50

Колега в София сме 30 коли от форума бъди сигорен, че ще си ги намериш ако гледаш като караш. И ако дай боже ги скиваш някъде- по два шута..... Утре дупето ще отиде в застрахователната фирма. Ше ми пишеш едно ЛС и ще ти кажа кой ги е пуснал. И ще направим една разходка. За тиия неща си заслужава труда за да не им пипат рачичките повече. Дипеттата със Седмиците където жълтата лампа ще им изгори от светене.Тва е потресаващо, даите да им дадем да се научат да ни пипат по колите понеже са има скъпи частите. Бой бой бой и тва е.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E38
Мечтае да кара: E38

Мнение от Krasi-1.500000km. » 15 Фев 2011, 8:55

След феса или преди феиса са били мигачите чудя се как са могли да ги свалят мисля че отзад се връзваха с два болта за което трябва да се отвори предния капак или са ги счупили.

некъв ентусиаст
Аватар
Кара: F02 750iL

Мнение от Ilko Ivanov » 15 Фев 2011, 8:58

Назад към Е38