проблем при 740i 4.4

7-ма серия ('95 - '01)

Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори

Потребител
Аватар
Кара: Е60 530i

проблем при 740i 4.4

Мнение от doc™ » 02 Фев 2011, 15:11

Колата е на един приятел,проблема е ,че като е студена и я запали- работи добре,след като малко загрее тоест мине синьото и стигне до първата чертичка на нивомера за температурата и колата почва да трака като дизел(чува се като повдигачи,но не съм сигурен),след като загрее и стигне към средата температурата- шума изчезва.Другото което е ,че като е топла колата много рядко при включване на скорост(на D ) колата гасне.Някой попадал ли е на такъв случай?Моля помагайте.

Потребител
Аватар
Кара: е38 740 , 2хFabia,Шеви Калос-боклук
Мечтае да кара: на МЕТАН

Re: проблем при 740i 4.4

Мнение от snaiperisto » 08 Фев 2011, 20:48

doc™ написа:Колата е на един приятел,проблема е ,че като е студена и я запали- работи добре,след като малко загрее тоест мине синьото и стигне до първата чертичка на нивомера за температурата и колата почва да трака като дизел(чува се като повдигачи,но не съм сигурен),след като загрее и стигне към средата температурата- шума изчезва.Другото което е ,че като е топла колата много рядко при включване на скорост(на D ) колата гасне.Някой попадал ли е на такъв случай?Моля помагайте.

Аз пък съм попадал на такава , която докато е студена гасне при включване на "Д".

Интересно ми е и на мен , какъв е проблема.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E53 4.6

Re: проблем при 740i 4.4

Мнение от bobiE38 » 11 Фев 2011, 9:26

Не се чудете, а добър диагностик си намерете!

Назад към Е38