започва да мени оборотите на празен ход(е38.740І,4,4
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
- ljubo72
- младши ентусиаст
-
- Кара: е65 750i
- Мечтае да кара: V12 но без притеснения
- Детайли за колата: N62B48
започва да мени оборотите на празен ход(е38.740І,4,4
колеги здравейте.
започва да мени оборотите на празен ход само когато е много студено, но като ги задаржа малко по високи чрез подаване от мен и след това си се оправят.нека да вметна че го прави само когато е студено ;например когато не е палена 24 часа;,само тогава.
симптомите са следните:като я запаля си вдига оборотите нормално и след това веднага рязко спадат все едно ще загасне и отново ги повишава и намалява.това се повтаря примирно около 30 секунди и в последствие си възстановява нормалния режим на работа от перфектни и стабилни обороти.сменял съм свещи преди около 2 години или около 20хил. км.на диагностика правена с DIS всички модули датчици и т.н. са наред и в нормите си.
още от миналата зима искам да споделя с вас но като се пооправи времето и аз забравям. това се случва само когато е на студено.при по хубаво време ги няма тези симптоми.
започва да мени оборотите на празен ход само когато е много студено, но като ги задаржа малко по високи чрез подаване от мен и след това си се оправят.нека да вметна че го прави само когато е студено ;например когато не е палена 24 часа;,само тогава.
симптомите са следните:като я запаля си вдига оборотите нормално и след това веднага рязко спадат все едно ще загасне и отново ги повишава и намалява.това се повтаря примирно около 30 секунди и в последствие си възстановява нормалния режим на работа от перфектни и стабилни обороти.сменял съм свещи преди около 2 години или около 20хил. км.на диагностика правена с DIS всички модули датчици и т.н. са наред и в нормите си.
още от миналата зима искам да споделя с вас но като се пооправи времето и аз забравям. това се случва само когато е на студено.при по хубаво време ги няма тези симптоми.
БМВ не е нито най-бързата кола, нито най-луксозната, сигурно не и най-красивата, тя е просто НАЙ-ДОБРАТА!
- dobromir
- младши ентусиаст
-
- Кара: Бмв
- Мечтае да кара: Памела Андерсен
- Детайли за колата: Поръчкова с фул екстри
Re: започва да мени оборотите на празен ход(е38.740І,4,4
при мен се оказа температурен дат4кик колега така прави по същия на4ин
- Дифашир
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е38 V8 bi TURBO & Е34 М52
- Мечтае да кара: http://www.youtube.com/watch?v=8VOULfir ... re=related
мисля си че за да го хванеш с диагностика трябва да е тогава когато се побърква или както казваш когато е студена,и би трябвало да цъфне,но за 30сек. дали ще го прочете 

- ljubo72
- младши ентусиаст
-
- Кара: е65 750i
- Мечтае да кара: V12 но без притеснения
- Детайли за колата: N62B48
здр колеги.значи отстраних проблема,който правеше колицата ми.разглобихме дросела на смукателния колектор които бе изключително замърсен с нагар и почистихме стъпковото моторче в ултразвукова вана гарнирах го и с подмяна на свещите и сега е като швейцарски часовник.установихме и прещипано маркуче на въздуха под дроселовата клапа и от там е дърпала определено количество въздух,като по този начин е имало и грешно подаване на стоиностите за количеството на преминаващия въздух от мап сензора към дебитомера.
сега е изключителна работата на двигателя.изключилно съм благодарен на мойте приятели Ицо и Ивелин от Троян без които бях обречен.място на което няма тайни за нашите коли.
темата може да се заключи господа админи,поздрави
сега е изключителна работата на двигателя.изключилно съм благодарен на мойте приятели Ицо и Ивелин от Троян без които бях обречен.място на което няма тайни за нашите коли.
темата може да се заключи господа админи,поздрави
БМВ не е нито най-бързата кола, нито най-луксозната, сигурно не и най-красивата, тя е просто НАЙ-ДОБРАТА!
5 мнения
• Страница 1 от 1