ПОМОЩ!Какво и стана???
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
ПОМОЩ!Какво и стана???
Колеги,имам Е38 4.4I!Не я бях карал доста време и сега като я подкарах отначало всичко беше супер,но след няколко километра усетих,че волана изведнъж омекна!Колата си завива,но прекалено леко!Когато е на място всичко си е както трябва,само като се движи се получава така!И освен това като мина сега по павета и се чува някакво чукане в краката ми!В сервиза казаха,че всичко по предницата е здраво и стегнато!Някой може ли да помогне с идея какво е това или трябва да си търся нова секторна кутия?ПОМАГАЙТЕ!
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
Re: ПОМОЩ!Какво и стана???
Мерси колега,още сега ще отида до сервиза да го проверят,но дали и това чукане,което се получи може да е от сервотроника?Защото то се получи,когато ми стана този проблем?
- ВИКИ
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 320d 2007г.автомат
_65536_kb_sec_ написа:Сервотроника според мен ти е проблемен
А къде се намира това животно - сервотроник, как да разберем дали работи? На диагностика нямам грешки

а волана ми се върти трудно.
П.П.
На HEOPS му се върти лесно на мен трудно, за да не пускам нова тема питам в тази! Ако има някакво развитие ще е полезно и за двамата

Открих проблема!Амортесйора на оптегачната ролка на ремъка,който върти хидравличната помпа,беше заминал!При това положение,помпата на хидравликата се въртеше неравномерно т.е. ремъка преплъзваше!Смених го и всичко се оправи! 

5 мнения
• Страница 1 от 1