ПОМОЩ!Какво и стана???

7-ма серия ('95 - '01)

Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори

Потребител
Аватар

ПОМОЩ!Какво и стана???

Мнение от HEOPS » 31 Яну 2011, 22:44

Колеги,имам Е38 4.4I!Не я бях карал доста време и сега като я подкарах отначало всичко беше супер,но след няколко километра усетих,че волана изведнъж омекна!Колата си завива,но прекалено леко!Когато е на място всичко си е както трябва,само като се движи се получава така!И освен това като мина сега по павета и се чува някакво чукане в краката ми!В сервиза казаха,че всичко по предницата е здраво и стегнато!Някой може ли да помогне с идея какво е това или трябва да си търся нова секторна кутия?ПОМАГАЙТЕ!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мфили

Re: ПОМОЩ!Какво и стана???

Мнение от cod-cdbp » 01 Фев 2011, 0:20

Сервотроника според мен ти е проблемен :smoke:
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от HEOPS » 01 Фев 2011, 9:03

Мерси колега,още сега ще отида до сервиза да го проверят,но дали и това чукане,което се получи може да е от сервотроника?Защото то се получи,когато ми стана този проблем?

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 320d 2007г.автомат

Мнение от ВИКИ » 01 Фев 2011, 14:59

_65536_kb_sec_ написа:Сервотроника според мен ти е проблемен :smoke:

А къде се намира това животно - сервотроник, как да разберем дали работи? На диагностика нямам грешки :dunno:
а волана ми се върти трудно.

П.П.
На HEOPS му се върти лесно на мен трудно, за да не пускам нова тема питам в тази! Ако има някакво развитие ще е полезно и за двамата :bchug:

Потребител
Аватар

Мнение от HEOPS » 02 Фев 2011, 22:55

Открих проблема!Амортесйора на оптегачната ролка на ремъка,който върти хидравличната помпа,беше заминал!При това положение,помпата на хидравликата се въртеше неравномерно т.е. ремъка преплъзваше!Смених го и всичко се оправи! :D

Назад към Е38