буксува и тресе при тръгване
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
буксува и тресе при тръгване
725 tds
От вчера се появи проблем. При тръгване с повече газ подскача и не тръгва плавно. Сякаш се пързалят задните гуми и нещо приплъзва. Ако подавам много малко газ колата тръгва плавно без проблем и сътресения. С 80-90 км/ч като подам рязко газ двигателя набира обороти до 5000+ , но няма ускорение (все едно форсирам на място и нулева). Човекът който ми поддържа колата е в болница и нямам към кого да се обърна в момента, та реших да поискам съвет от вас.
Благодаря за вниманието
От вчера се появи проблем. При тръгване с повече газ подскача и не тръгва плавно. Сякаш се пързалят задните гуми и нещо приплъзва. Ако подавам много малко газ колата тръгва плавно без проблем и сътресения. С 80-90 км/ч като подам рязко газ двигателя набира обороти до 5000+ , но няма ускорение (все едно форсирам на място и нулева). Човекът който ми поддържа колата е в болница и нямам към кого да се обърна в момента, та реших да поискам съвет от вас.
Благодаря за вниманието
- anzak
- старши ентусиаст
-
- Кара: F07 535D
- Мечтае да кара: SL500
Re: буксува и тресе при тръгване
автоматична скоростна кутия се казва болката ти или няма достатъчно масло или и е дошло времето за ремонт а ако си с ръчна кутия съединител най вероятно
Барай шишарката Минкеее ....
@anzak Благодаря за отговора приятел..
днес отивам да проверя.
btw, ако е намаляло маслото в скоростната кутия не би ли трябвало да изпише на компютъра?
пропуснал съм да спомена, че е автоматична скоростна кутия...
днес отивам да проверя.
btw, ако е намаляло маслото в скоростната кутия не би ли трябвало да изпише на компютъра?
пропуснал съм да спомена, че е автоматична скоростна кутия...
- anzak
- старши ентусиаст
-
- Кара: F07 535D
- Мечтае да кара: SL500
не колега няма такъв датчик който да реагира на ниско ниво на маслото в кутията и дано не ти се налага ама имам такава кутия за продаване
Барай шишарката Минкеее ....
- mmmotorwerke
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e46 m3
- Детайли за колата: rd sport dme soft,cams and heders.koni fsd
Колега ако нямаш постоянна грешка в егс модула,тогава бих ти препоръчал да смениш масло и филтар.След смяната, ресетването на адаптациите е желателно.Успех
http://www.qualityoils.eu
CASTROL,MoBIL,Оригинални масла,Масла за скоростни кутии,Филтри
CASTROL,MoBIL,Оригинални масла,Масла за скоростни кутии,Филтри
6 мнения
• Страница 1 от 1